Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Priveden Branimir Djokic? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14266)

Elf 05-03-2010 08:46 PM

Re: Priveden Branimir Djokic?

Hahaha...A jesi li i ti muzichar?Ne,nisam muzichar!Nisi?Jesam!Jesi? :rotfl:

Shalu na stranu,nemate nikakav predlog? :D

alavuk 05-03-2010 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by Elf (Post 273218)
Jel to mogu da vidim kao da? :D

ma opusteno u smislu nema cimanja preteranog , sto se tice slovenaca i opreme oni sami ne prave problem lepo te pitaju kuda ces i jel znas u kakvo mesto ides tj u kakav klub i ko izlazi tamo ahahhahahahah , ne znam sta nosite od opreme ali ako nosite povise stvari tu vec morate da se iscimate za ata karnet ukoliko nosite sintove i spravica ukoliko je laptop midi kontroler i jos po nesto onda i nije toliko strasno , samo na izlasku iz nase zemlje obavezno prijavi sve nasoj carini da ne bi bilo problema ikakvih ...

Elf 05-03-2010 10:59 PM

E pa kul,a karnet moramo da vadimo jer imamo gitare i mozhda pojachala...
A Austrija? :s

Shot 05-03-2010 11:35 PM

@dendi

Tocno si mogu zamisliti cijelu tu situaciju na granici koju ste prosli, ali ipak se takve stvari sve manje događaju. Naletili ste na budale na carini i nazalost sve sto se moze reci je "jebiga"...
Vjerovatno je mehanizam u glavama tih drotova na carini taj da ako im se iz nekog razloga niste svidjeli (to moze biti bilo kakav komentar, pa nazalost i izgled...). Poprilicno sam siguran da ti carinici nemaju pojma sto je to nekakvo udruzenje ciji papir vi nemate, ali vjerovatno su im prije toga dosli neki drugi muzicari koji su imali i to pa su, logicno, i s tim papirom mahali da bi sto lakse prosli granicu. Onda kad ste vi dosli granicar(ka) se sjeti da ima to nesto i shvati da vi to nemate pa to iskoristi kao razlog da vas ne pusti. Tako to ide. Vjeruj mi da inace za prelazak granice nije uvjet nikakav papir nikakvog udruzenja. Znam to!

Ali da! Istina je da uvjek postoje neki problemi oko svirki muzicara na relaciji srbija-hrvatska. Bez obzira sto mi to ide na nerve, necu to negirati. I mi imamo osjecaj da tesko dolazimo do svirki u srbiji, a vama je isto tako. Konkretno evo - ja sa svojim bendom nikako da uglavim neku svirku u beogradu a fanovi se ubijaju pozivajuci nas. Ali stalno dolaze neki upiti kad cemo. A mi nikako da uspijemo dobiti organizatora za koncert jer se lokalna scena drzi strahovito zatvoreno. Kao da bi mi dolazili uzimati im njihov kruh. I to je tako... Vas ce zajebavati na granici do te mjere da se svaki ozbiljan organizator u hrvatskoj tri puta promisli da li ce bookirati srpski bend jer mu moze lova propast ako bend "padne" na granici. I time zapravo dolazimo do toga da premalo srpskih bendova svira po hrvatskoj. Perfidna logika. Al jeb*te to je stvarnost!

Ipak, unazad par godina mislim da se ipak malo normalizira stanje. Ide ipak na bolje. Primjeti se, iako je mravljim koracima. Ozbiljno vjerujem da ce ovaj moj post djelovati smjesno za recimo 5 godina!

diviner 06-03-2010 10:43 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 273291)
zapravo su i?li u Solun sa ?enama na ?oping ;)

E bravo, jeste, solun :) !

Elf 06-08-2010 06:53 PM

Ej ljudi,idem sa bendom u Austriju da sviramo, vadimo karnet i kapiram da je to to.
Ne treba nam nishta drugo?

Hvala unapred!

All times are GMT +1. The time now is 05:34 AM.