![]() |
Re: -= WHITESNAKE - Tasmajdan =-
Quote:
|
pa da..... on je zveda ... \0/
|
Quote:
|
Quote:
U stvari,"gitarijada podignuta na visi nivo" ili jednostavno pozitivan ishod polakog,ali sigurnog, povratka rock 'n' roll-a ..i uopste,isplivavanja pravih vrednosti na povrsinu..,napokon:confused: Kako god,dobro je! |
Quote:
I da,Aleksandrija,postuj neke slikice sa koncerta...:) |
1 Attachment(s)
Quote:
Naravno,ukoliko se nesto nepredvidjeno ne desi.Ja sam baksuz ne mozes da zamislis kakav!Pazi samo da sam pred koncert Metallice uganula nogu dok sam prala prozore na kuci!Lose sam stala i do djavola!A,imala kartu i morala sam da je ustupim nekome,jer nisam mogla da stojim!A,radovala sam se koncertu........:( A,s' obzirom da ovaj koncert cekam vec punih 15 godina,makar i sa gipsom-ja sam u prvim redovima:cool: Pozdrav!Ti ne ides? Evo malo pre koncerta jedna fina slicica:cool: :) |
Da,moram da dodam,iako je ovo nezvanicna informacija(dakle,Dule nista ovo ne proveravaj:D ),da su Coverdale i ekipa izrazili zelju da razgledaju grad.
Ne znam sta vi mislite,ali ja predlazem da ih strpamo u neku trolu(npr.29-tku) u 3h popodne da misle da su upali u rernu:D |
i na kraju
ko sve ide? :) ja tek danas odlucio.. dakleM idem :) |
:) :cool: :cool:
|
Normalno... Jo? samo da li će ovi uspeti da nabave tolike pe?kire do dana koncerta, sad ako ovi krenu da razgledaju grad, moraće dodatno da se bri?u posle ?etnje...frka :o
|
All times are GMT +1. The time now is 04:54 PM. |