Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   -= WHITESNAKE - Tasmajdan =- (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14155)

Aleksandrija 18-07-2006 06:24 PM

Re: -= WHITESNAKE - Tasmajdan =-

Quote:

Originally Posted by MUzzY
Kndzaz Milosh je svetski bred, bre! :D
Mislim ok visoki zahtevi i proverena iskrana ok ali : -30 peskira za ruke i 40 za tushiranje :) Kapiram da ce biti bicevanja po tusevima :D

Cekaj dok Dule proveri:D ,nemojmo ih jos kritikovati.Kada on dostavi informacije(koje ja vec imam i koje su nadam se proverene:da: ),tek onda cemo se podeliti oko kritika i podrske!Mada,brojni bendovi imaju problem sa peskirima.Hajde,ako ih koriste na sceni,pa da razumes!Ali,40 peskira za tushiranje za samo jedan dan-previse je!E,sada cekam da Dule nabroji svoje kontra-argumente;)

Arthur 19-07-2006 11:36 AM

pa da..... on je zveda ... \0/

Dushan_S 20-07-2006 02:57 AM

Quote:

Originally Posted by Aleksandrija
Cekaj dok Dule proveri:D ,nemojmo ih jos kritikovati.Kada on dostavi informacije(koje ja vec imam i koje su nadam se proverene:da: ),tek onda cemo se podeliti oko kritika i podrske!Mada,brojni bendovi imaju problem sa peskirima.Hajde,ako ih koriste na sceni,pa da razumes!Ali,40 peskira za tushiranje za samo jedan dan-previse je!E,sada cekam da Dule nabroji svoje kontra-argumente;)

Hahaha, nisam se čuo sa mr Organizatorom, a ?to se tiče pe?kira, ne znam... Pretpostavljam da i njihova ekipa pere ruke i bri?e se, pa onda ima logike, jel :) Pa se bri?u valjda i od znoja dok sviraju... Pa bri?u fan-ovke posle oralnog seksa, mo?da i to... Otkud ja mogu da znam? :)

*Aleksa* 23-07-2006 12:49 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Ne izigravaju princeze, takvi su zahtevi česti, recimo znam da Uriah Heep koji su jako jeftini za dovesti (znači cena benda nije merilo) na kraju nisu doveli jer je bilo nemoguće ispuniti uslove iz ugovora.
.

Eeee...To je znaci razlog sto dolaze na Gitarijadi...:D Salim se..Ja sam se bas iznenadila,lepo sto su gitarijadu podigli na malo visi nivo..dolaze jos par kvalitetnih bendova,domacih,ali i to je nesto!Da malo zazivi i jug Srbije..:)

U stvari,"gitarijada podignuta na visi nivo" ili jednostavno pozitivan ishod polakog,ali sigurnog, povratka rock 'n' roll-a ..i uopste,isplivavanja pravih vrednosti na povrsinu..,napokon:confused: Kako god,dobro je!

*Aleksa* 23-07-2006 12:54 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
domaći crni leb namazan Eurokremom

...mmmm..(mora biti da sam gladna):rolleyes: ..I ako bih se ja pitala-iskljucivo tamna strana kremcica,bela NE!:D

I da,Aleksandrija,postuj neke slikice sa koncerta...:)

Aleksandrija 27-07-2006 10:49 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by *Aleksa*

I da,Aleksandrija,postuj neke slikice sa koncerta...:)

Moje?:D
Naravno,ukoliko se nesto nepredvidjeno ne desi.Ja sam baksuz ne mozes da zamislis kakav!Pazi samo da sam pred koncert Metallice uganula nogu dok sam prala prozore na kuci!Lose sam stala i do djavola!A,imala kartu i morala sam da je ustupim nekome,jer nisam mogla da stojim!A,radovala sam se koncertu........:(
A,s' obzirom da ovaj koncert cekam vec punih 15 godina,makar i sa gipsom-ja sam u prvim redovima:cool:
Pozdrav!Ti ne ides?
Evo malo pre koncerta jedna fina slicica:cool: :)

Aleksandrija 28-07-2006 11:56 AM

Da,moram da dodam,iako je ovo nezvanicna informacija(dakle,Dule nista ovo ne proveravaj:D ),da su Coverdale i ekipa izrazili zelju da razgledaju grad.
Ne znam sta vi mislite,ali ja predlazem da ih strpamo u neku trolu(npr.29-tku) u 3h popodne da misle da su upali u rernu:D

kVu 28-07-2006 02:38 PM

i na kraju

ko sve ide? :)

ja tek danas odlucio.. dakleM idem :)

Aleksandrija 28-07-2006 03:40 PM

:) :cool: :cool:

Dushan_S 28-07-2006 09:00 PM

Normalno... Jo? samo da li će ovi uspeti da nabave tolike pe?kire do dana koncerta, sad ako ovi krenu da razgledaju grad, moraće dodatno da se bri?u posle ?etnje...frka :o

All times are GMT +1. The time now is 04:54 PM.