![]() |
Re: Bufet "rumski"
E dobro je sto si svratio, i tebi dodeljujem status Supermoderatora ako nista, jer si deblji od mene(i mozes da izbacis koga oces)!
|
Ja ne bih zurio sa ovlastenjima na tvom mestu (pogotovu kad je rec o ovakvom primerku sa nezgodnom naravi) da se ne bi desio prevremeni fajront :D
p.s. Ali video si kako se snalazim u kafanskim uslovima? prolazim i kroz misiju rupu! Jos da je bilo i nekog pica... :D |
Quote:
PS. Chiko, jel mogu i ja u supermoderatore? Nisam deb'o ali zato znam dobro da se ushikam ... |
Ne smes da zaboravis dva osnovna pravila!
1 Sef je uvek u pravu! 2 A iako sef nije u pravu, primenjuje se pravilo broj 1! |
Quote:
|
Quote:
Diviner i ja na kantaru vredimo najmanje za trojicu uprkos njegovih 28 kila :D Da se zna! :D |
Izvinjavam se 4-vorice jer je tu i Boggy!
A u ostalom sta se ti bunis! Procitaj tacku 2, medju prvima si zasticen! |
To se zove briga o dragocenostima :D
|
E malo sam se bavio statistikom.
Ovaj forum ima 1225 clanova! 48 clanova ima vise od 300 postova! I evo jedan savet za dobar mix. Sta god da radite u mix, jedna stvar je naj vaznija! Ako mix ispadne dobro onda je mix dobar! |
Ja verujem da forum nema vise od 50 pravih clanova.
I to je 20 do 30 ljudi okosnica, a ostali se slihtaju i stekaju znanje. Mozda ova prica realno nije za kafanu jer povlaci dosta ozbiljnih razmisljanja o funkcionisanju foruma, te je time ujedno i angazovana sto se direktno kosi sa pravilom br. 10, ali nema veze, posto si svakako u pravu :D E, jel zna neko sta dobije onaj ko je u pravu ? :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:54 AM. |