![]() |
Re: Beovizija / Eurovision
ili ipak nakosutra...:(
|
Malopre upalim televizor i na njemu Grand a na grandu neka grupa likova koje su najavili kao zvezde granda i pomenuli ne?to za pesmu kako će biti hit, a onda su oni otpevali neki tehno proliv u fazonu najgorih abortusa vokalno čvoračkog sastava "Luna", čiji tekst je pisan u nekoj neverovatnoj nameri da se bavi slobodom izra?avanja i individualizmom. Tj, pij kad ti se pije s..i kad ti se s..e i tako dalje. Molim vas, ute?ite me i recite mi da to nije pesma koja ja pominjana kao kandidat za evroviziju. Moje detinjstvo je već upropa?ćeno ovim u?asnim iskustvom, ali i dalje se nadam.
|
Quote:
skoncentrisi se na plesacice iza, skoncentrisi se na plesacice iza, ... i nedaj se ... :o Meni ce onda biti mnogo zabavniji sledeci izbor za pesmu evrovizije ako budi takvih ucesnika. Ja sam jedan od onih staraca koji sede na balkonu, iz MupetShow-a. :D |
1 Attachment(s)
uhuhu
|
Quote:
Ono sto znam pesmu im je spremio Kiki ex Piloti i normalno u tandemu sa Marinom Tucakovic.:hyper: Ako pobede i odu u Grcku mozda ce Sasa Popovic postati Trevor Horn(ima tu simbolike oba nose naocare) |
Quote:
Quote:
|
Nemoj da potcenjujes zasto pesma nebi mogla da ima istorijsku tezinu. "Moj dragoi nosi kumulator i ima keca iz istorije e bas je pravi vragolator"
Ako si zaboravio odvano smo pod Grand-e sankcijama! A ni PGP sankcije nista manje ne bole,jesi video novi udarac Nesko Kejdz? |
Samo sto onda, da bi bilo autenticno i "u slogu" moras da kazes " 'kumulator " :D
|
|
E sad imamo hit! :D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08 PM. |