![]() |
Re: Gost producent
Quote:
ali tijana mi je sinpaticna u onon pismi 'sve je isto, samo njega nema'. he, he :) ima nekoliko dana da gledan balkan mediu. ima dosta sranja i dosta 'georgijev klonova', ali ima fantasticnih bandova, recimo onaj negativ mi je odlican... slusa san nekoliko stvari od tvojih nislija galije - bas lipo... ali tijana je vrhunska umjetnica, uf. :da: kad ono rece 'ovde nesto titka' :mrgreen: |
"Negative" su stvarno odlicni... i meni se svidja njihova svirka...
|
jesu, bas su super. ja bi njih u goste. ne mora bit producent. producentima i onako niko ne brani da se ukjucu u rasprave na forumu. zasto bi neko bi sveta krava?
hocu tijanu za gosta i negative!!!! :da: |
Tvoje je samo da se pobrines za Severinu, a mi cemo ove nase vec nekako srediti :) :D
|
Nekako bih radije nekom dobrom producent dodelio status svete krave(ako nista zarad dobrobiti ove nase entuzijasticke produkcijske populacije).Nego sto bih neku obicnu pokusao da ofarbam usvetu!:)
|
Narode, ovo je toliko oti?lo offtopic da predla?em modovima da ovo ili pobri?u ili zaključaju, da se ne proseravamo vi?e... :banghead:
Pozdrav! |
Pa otislo je u off kada se svasta predlaze.Na kraju cemo dovest Vokija Kostica, ali ne da prica o muzici nego kako se pravi Leskovacka Papazijanija
Ali dobro bolje i malo sale nego svadja!:) I da vam se izvinem unapred mozda sam malo ugusio ali cim prodju praznici i krene posao redje ce te me vidjati!;) |
a zasto je ot? ja predlazen da u goste zovemo izvodjace i studijske muzicare. oni na isto gledaju iz drugog kuta i sigurno neke stvari vide bolje od nas. virujen da bi imali sto naucit i da bi bilo zabavno.
i ponavljan, svi producenti su pozvani da nan se prikjuce, ne znan zasto pravit iznimke? negativ bi bili izvrsni gosti... i tijana isto. :mrgreen: |
Quote:
Pozdrav ... |
Quote:
MMMMMMMMMMMMMM.... :da: :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:15 PM. |