![]() |
Re: -=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=-
Ne bih da umanjujem lik i delo naseg doskorasnjeg (a nadam se i buduceg) druga sa foruma, ali ja Vladinu muziku dozivljavam kao nesto sto mi nece smetati na radiju dok vozim automobil, ali ce me retko zaiteresovati za nesto vise. Vec sam komentarisao njegove tekstove, emocije - to je ona klasicna pop muzika koja je neki kompromis izmedju toga sta vole siroke narodne mase i neke dobre sviracko-tehnicke ekipe iza, za koju masu u principu i zabole. Setite se vremena i stanja na sceni kad se on pojavio. Tad ste imali turbo-folk-dance na Pinku i neki underground na Metropolisu, B92 (malo karikirano). Onda je dosao Vlada, osetio rupu na trzistu, uradio 2 (po meni prosecna, pitka i nenametljiva) albuma i usao u legendu. Ipak, za to mu svaka cast, mada, nisam siguran da on u slobodno vreme slusa svoje pesme i hitove ostalih Vladolikih, ali - posao je posao, pametan covek. Mada, i meni je prijatnije videti na TVu Zeljka Vasica, Sergeja, Bojana Marovica...... nego neke, da ih sad ne pominjem....
Ja bih radio i mnooogo gore stvari za onog Ameka i 5 punih rekova...... |
Mislim da VG ima malu kreativnu krizu! :cool:
Skidam kapu za bubanj! (realy live sound) Za nacin na koji je odsviran bas mogu samo reci - DragAne majstore!!! (mada mi se sound bubnja i basa malkice razmimoilaze) A aranzman, atmosfera i koncepcija cijelog CD-a... :wc: Sorry, majstore... |
Evo i ja sam nekako nabavio originalan Vladin Cd i odmah ga ubacio u komp.da vidim sta se desava....I kad malo uporedim sa predhodnim Vladinim radovima,sve mi je malo cudno..Pjesma hoce da iskoci iz kompa.i ne silazi sa crvenih podioka na vu-metru a ni fizicki izgled pjesme mi nije jasan....ima puno onih odrezanih siljaka i prenapucana je..Pjesma mi je OK za slusati,nije zivcana i ne umara.
|
@Zid
Ovo sa tvojom lokacijom - treca kuca od benzinske pumpe ...:rotfl: |
Meni je drug poslao razglednicu iz USA gde je umesto ulice i broja (posto nije znao) napisao 'kuca pored crkve', i - stiglo. :)
|
Mene kad pitaju gde stanujem onda ide odgovor - Znas li gde je zeljeznicka stanica? Da? E pa ni blizu!!......:rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:20 PM. |