Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   CREAMWARE - pro et contra (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11711)

Eon 03-07-2005 12:12 PM

Re: CREAMWARE - pro et contra

Quote:

Originally Posted by Eon
ali ulli se stima samo za jednu karticu a druge samo dodaju dsp i eventualni sftware koji je na nju registriran.

Ovo nisam ja napisao

SANDRO?

nedostaje link koji sam ostavio sa planetZ-ja po editovanju gornjeg posta:rolleyes:

Eon 03-07-2005 12:13 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Cek' polako... Pulsar 1 ima 4 DSP-a, to je tacno. Ovo za latenciju nije. Tacno je da mu latencija ne moze biti manja od 13 ms pri radu sa VST kada radi samostalno. Latencija sa CW plug-ins-ima i synths-ma je 0!

E sad, ono sto je Sandru najvaznije. Kada je prva kartica u systemu Pulsar 2, a druga Pulsar 1, onda i Pulsar 1 radi sa latencijom Pulsara 2, tako da nema nikakvih problema.

Dovoljno je ubosti ga u PCI slot, staviti ga na isti IRQ gde je Pulsar 2, povezati S\TDM buss kablom i sve radi kako treba...

Onda ok ,samo sam hteo da pomognem da ga ne zeznu, nisam to znao :)

idekius 03-07-2005 12:16 PM

Ma radi sve bez problema... Cak i ulazi i izlazi sa druge kartice... Samo ih ubacis u project...

Milina... sve je u jednoj platformi, a ti se igras sa dodavanjem ulaza i izlaza kako ti je volja :-)

DSP se jednostavno sabere...

MilTon 03-07-2005 12:54 PM

Za:
Odgovorno tvrdim: uz adekvatan audio midi softwer (neki novi TripleDat), Creamware platforma moze jedino da se meri sa ProTools HD sistemima.
Protiv:
Uslvono, mislim da je pre problem u PCI arhitekturi, javljaju se problemi pri koriscenju zahtevnih DSP Plug-inova, iako imam 15 DSP cipova, ukoliko se DSP nafura na preko 70%.

Oggy 03-07-2005 01:16 PM

Takodje najcesce ne dozvoljava u kombinaciji sa drugom karticom da ta druga, bolja bude master (konkretno Pulsar 1 i Motu 24 i/o).

bumbar 07-07-2005 02:05 AM

Meni su Pulsar i Powersampler postali ko familija!:da: Znas da ima bolje ali kako ces protiv svojih he,he,he,:mrgreen:

zvincic 07-07-2005 04:49 AM

Quote:

Originally Posted by bumbar
Meni su Pulsar i Powersampler postali ko familija!:da: Znas da ima bolje ali kako ces protiv svojih he,he,he,:mrgreen:

da citiram Ramba: "sakom u glavu!" :da:

SandRob 07-07-2005 08:04 AM

Quote:

a u cemu bolje? routhing, devicese, stabilnost... nijedna karta nema bolje, a o konvektorima bi se dalo razgovarat, i uvik se mogu koristit neki drugi i to cinin i ja, ali svejedno vokal mi najbolje zvuci kad se snimi preko pulsara. :)

bumbar 07-07-2005 08:31 AM

Pa da ima bolje.......sigurno ima, a da nema bolje za te pare i to bi se slozio!
Sjetio sam se one tvoje "samo da mi pozivi ovi moj pulsarcic" i ja tako kazem!
Para nemam za nesto puno bolje a sada mi sve savrseno radi (zahvaljujuci tebi i ekipi) da me je strah da bilo sta experimentisem! :o
Jedino je kod mene neiskoristen...........od devajsa koristim samo STS4000 i nista vise!(ako i koristim):confused:
Meni bi mozda vise odgovarala karta koja ima bolje konvertore, eto to je!:rolleyes:

SandRob 07-07-2005 09:22 AM

Quote:

Meni bi mozda vise odgovarala karta koja ima bolje konvertore, eto to je!:rolleyes:

pa, kupi druge konvertere ako ih bas toliko zelis, i koristi ih sa pulsarom.
i kupi timeworks plate reverb p-100, odma ces pozelit jos dsp-a. ;)

All times are GMT +1. The time now is 10:50 PM.