![]() |
Re: CREAMWARE - pro et contra
Quote:
SANDRO? nedostaje link koji sam ostavio sa planetZ-ja po editovanju gornjeg posta:rolleyes: |
Quote:
|
Ma radi sve bez problema... Cak i ulazi i izlazi sa druge kartice... Samo ih ubacis u project...
Milina... sve je u jednoj platformi, a ti se igras sa dodavanjem ulaza i izlaza kako ti je volja :-) DSP se jednostavno sabere... |
Za:
Odgovorno tvrdim: uz adekvatan audio midi softwer (neki novi TripleDat), Creamware platforma moze jedino da se meri sa ProTools HD sistemima. Protiv: Uslvono, mislim da je pre problem u PCI arhitekturi, javljaju se problemi pri koriscenju zahtevnih DSP Plug-inova, iako imam 15 DSP cipova, ukoliko se DSP nafura na preko 70%. |
Takodje najcesce ne dozvoljava u kombinaciji sa drugom karticom da ta druga, bolja bude master (konkretno Pulsar 1 i Motu 24 i/o).
|
Meni su Pulsar i Powersampler postali ko familija!:da: Znas da ima bolje ali kako ces protiv svojih he,he,he,:mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pa da ima bolje.......sigurno ima, a da nema bolje za te pare i to bi se slozio!
Sjetio sam se one tvoje "samo da mi pozivi ovi moj pulsarcic" i ja tako kazem! Para nemam za nesto puno bolje a sada mi sve savrseno radi (zahvaljujuci tebi i ekipi) da me je strah da bilo sta experimentisem! :o Jedino je kod mene neiskoristen...........od devajsa koristim samo STS4000 i nista vise!(ako i koristim):confused: Meni bi mozda vise odgovarala karta koja ima bolje konvertore, eto to je!:rolleyes: |
Quote:
i kupi timeworks plate reverb p-100, odma ces pozelit jos dsp-a. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 10:50 PM. |