![]() |
Re: JK matrica
Ne znam Boskovicu, ja to ne mogu slusati i nije mi dobro od toga. Vise cenim Sinove Manjace.
|
ako nekog i dalje interesuje...
jk je radio atelje "trag".. to su dva lika, marko i nesha (cini mi se).. super likovi inace... mix i master radi Shimpraga... snimano u starom Pinku na 24-kanalni magnetofon od 1 incha (ili 2) :D ... mixa se na nekom starom Trident-u.. cini mi se 32ch i eto tako.. ako te Boskovicu i dalje zanima da cujes matrice bez vokala mogu da ih pitam kad ih budem video... poz |
tema je ljudska glupost i njena deca
prijatno ;) |
mislim da treba malo da iskuliras..
vidis, nikome ovde na forumu nije mnogo stalo do jk.. a i zasto bi trosili energiju na nju.. ;) |
life's piece of shit, when you look at it...
life is laugh, and death is joke,it's true.. ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE... have a nice & joyfull tour on our little board... :) :) :) :) |
Ja sam gledao samo Rundeka.. i bio veoma zadovoljan.. na momente previse otegnuto, ali na momente explozija emocija... stvarno iskusno... naravno, ima i drugih pogleda na sve to, al meni ovako prija.. i zvuk je bio sasvim ok, ukoliko stojis kod tonca... inace je razglas brutalno pretih. A o shabanizmu manifestacije... nemam municije, ispucao sam se na Guchu... :(
|
Ma trebali su da naprave Beer vasar to bi bilo najbolje pa da se krka i pije i svi srecni i zadovoljni a muzika pa bolje da su doveli neke demo bendove i sl bar bi bilo zanimljivo
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:49 PM. |