![]() |
8) Skinut cu i poslusati tvoju stvar!
Nije greska sto je pjesma kratka! Ta pjesma je ustvari uvod u jednu drugu.... :wink: Ali ta druga u koju treba uci mi se ucinila drugacija po energiji, atmosferi pa se dvoumim bi li ih ipak spojila. Ali,znaci to je bila inicijalna ideja... jer su akordi isti (klavir)... neke se melodije preklapaju.. Vidjet cemo to. Ponekad sam i ogranicena onime sto se trenutno potrazuje. Npr. sad su trazili nesto s kratkim uvodom pa velikim upadom sa hrpom percussiona i brzo vracanje "kuci"... tako su otprilike opisali. I sad ja moram znaci dodavat percussion... modificirati ono sto vec imam da bi imala vece sanse proci kod njih. A to onda nekom drugom moze izgledati kao "greska" ako gleda sa nekog drugog aspekta. Tako da je upravo onako kako si rekao.. za film ok.. za slusanje prekratko. I slazem se! __________________________________ All for you je meni produkcijski puno losija od druge koju imate za skinut. Ima mozda jacu emociju.... ali nekako mi je mutna... nastala je preko noci... premalo puhacih sam koristila (za ostrinu i svjetlinu).... no dobro.... dovoljno je dobra a ja zelim raditi dalje i drugo i jos i jos.... :D |
Quote:
|
Quote:
Anita, ucini za moju dusu i ako si zavrsila pesmu anita-5-2.novo postavi je celu jer imam osecaj da je odlicna i da bi mi se mnogo svidela, jer ovo sto sam cuo u ovih 17 sekundi mi se mnogo svidja. Znam da si rekla da ne zelis komentare od svih, ali ipak da kazem :) za no name pesmu od 4:19 minuta :wink: Objektivno gledano, pesmica je stvarno super, pogotovu za film kao sto rekose, recimo mogla bi da se uklopi u, sad da brzo procenim, recimo u nekom vrtu ili u sumi tipa Robin Hud i to recimo neki Engleski film ili bar sa Engleskim glumcima i naglaskom :) Eto cisto da dam predlog kome da ponudis pesmu. A za ono, aj pliz, postavi celu pesmu, onu od 17 sekundi. |
Quote:
|
ANITA-all-for-you.mp3 - meni je ovo OK.Skinuo sam mp3 i nisam citao dalje post tako da nisam znao da su u pitanju semplovi.Svaka cast.
Zvuci kao namenski radjena, filmska muzika (ili se meni cini jer gledam "Engleskog pacijenta"). Neki pasazi su me podsetili i na Konana ,jel mozete zamisliti? :) (Sta se meni mota po glavi jbte... :idea: ) |
Quote:
|
Quote:
Ali budem definitivno jer bas mi ta stvar jako odgovara trenutno. Primam se posla navecer..... :D |
Super onda. Znaci za nekih mesec dva ce biti gotovo. Stvar je super, steta bi bilo da ostane samo kao ideja i demo.
|
Quote:
|
:mrgreen:
Bole...ajd ne podj****** covika :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:38 PM. |