![]() |
U principu,sve se svodi na "Misli svojom glavom i slusaj sta je dobro",a ja se non-stop trudim da kopiram neciji rad,bas bez veze,valjda svako ima svoj stil u mix-u 8)
|
Quote:
nedavno mi je prijatelj uputio kritiku da "me cuje" u svakoj pjesmi na kojoj radim ne shvacajuci koliki mi je time kompliment dao ;) ili je mislio da svaka od tih pjesama sux-a :banghead: :lol: :lol: :lol: nemoj kopirati druge nego uci od njih i razvijaj svoj stil ;) |
Quote:
Koliko vrijedi na suvi mix staviti samo jedan reverb u masteringu? |
Quote:
Dokaz : 1 . stil je licna stvar . 2 . svaka licnost je jedinstvena i neponovljiva . 3 . ako imas neciji stil ( pises u stilu nekog drugog ) , to znaci da ti nisi ti , vec taj drugi , jer je stil licna stvar . 4. sto je nemoguce jer je svaka licnost jedinstvena i neponovljiva . Zakljucak : ko " pise " , " svira " ... u stilu nekog drugog - u stvari ne radi nista . Upravo iz ovog raloga su plagijati bezvredni , ma koliko se cinili " verni " originalu . |
upravo sam zavr?io remix stvari od mog benda za neku kompilaciju i ovako: bubanj je ispao...jako...jako dobro....(u odnosu na velike bendove tog ?anra (Hardcore - Metal)),pod velikim smatram one koji snimaju u skupim studijima pod palicom scota burnsa i ostalih velikih kraljeva metal produkcije...i u odnosu da je to rasklimani tre? takton bubanj sa nekom jeftinom serijom zildijan ?inela....bas gitara je isto savr?ena(u mojim omjerima - stari dobri ?ajavec, bas nepoznate izrade a majk onaj jajasti zenhaizer:-) koji sam koristio i za bus drum)...od gitara nisam puno ni o?ekivao...jer je mic bio beta shure, gitara prelo?a, a poja?alo kolko tolko...al uz dobar bubanj i bas gitaru se uspilo is?upat....e a vox je druga pri?a....kao na po?etku ove teme...meni isto vokal ne sjeda u mix....jo? je jedna gre?ka ?to sam snimao bez pbs mre?ice i to sa kompresijom zvu?i o?ajno...ali me to ne brine...ve? me brine to ?to nikako ne pogodim reverb....i zanima me dali bi gitare trebale biti suhe (4 distorzirane gitare...jedna skroz lijevo, jedna skroz desno, tre?a na 45 lijevo al ti?e, a ?etvrta na 45 desno isto ti?e)....
|
Quote:
Koji je to preamp u pitanju? |
All times are GMT +1. The time now is 04:26 AM. |