![]() |
Quote:
|
@dr.Ru
"soba slavnih" mi zvuci isuvise napadno... zamislite vladu kad bude video "sobu slavnih"... kod mene bi to izazvalo nelagodnost i pritisak. mislim da treba da stvorimo opustenu atmosferu, jer i ti ljudi su normalni kao i svi mi... zato predlazem da naziv tog dela foruma bude "Gost Foruma" - nepretenciozno i jednostavno. a mislim da ce se i gosti bolje osecati :wink: |
Mozda je lesa u pravu ..na stranim sajtovima sobu nazivaju
OVOMESECNI GOST PRODUCENT.......................... !!! Pozdrav |
Slazem se s Leshom i Maxom!
|
licno mi se svidja cela prica, al se ljudi ponasaju ko da dolazi drug tito licno... opushteno bre 8)
ja mogu doprineti kontaktima na N.Vranjkovica i Saleta Jankovica, mada bi i sam Cile "Pink" bio dobar gost... |
Vlado Georgiev veceras pocinje kod nas kao "Gost Producent"... Molim bez negativnih akcija, jer ce biti redovno brisane. Ovo se odnosi i na naredne goste producente
|
Obzirom da je ovo profunkcionisalo, moje cestitke za Rumski Office.
Sta li ce sad konkurencija :idea: :?: Ili bolje da kazemo : "Isto sto i do sada", jer : RUMSKI NEMA KONKURENCIJE!!! 8) |
NAravno da je uspjelo
Cipela, ja bih voljela ovu priliku iskoristiti i obratiti se direktno tebi. :!: Naime, ti cesto volis puno pricati, a malo reci... i ok. Ali daj please da se ponekad usmjerimo na ucenje i na korisna i konkretna pitanja umjesto puno price ni zasto. Konkretno, mislim na nase goste producente. Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima. SMISLIMO KONKRETNA I SVRSISHODNA PITANJA. COVJEK OVDJE NIJE DOSAO CAVRLJAT S NAMA! Ustvari, bar se nadam da nije. :wink: |
Quote:
|
Quote:
Tvoja pitanja Vladi nisu bila nejasna i nerazumljiva! Nego presiroka, iziskuju previse vremena za odgovaranje i traze analizu i razjasnjenje od upitanog - sto je too much for ask. Ok, kasnije si se bar ispravio ali i to si ucinio u temi DOBRODOSLICE! :? |
All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM. |