Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   GOSTI PRODUCENTI (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10397)

Mogli 04-02-2005 01:30 AM

Quote:

Originally Posted by Pedja
Quote:

Originally Posted by idekius
Wow!!! Kad bi upecali Niksu Bratosa...

:wink:

On bi nas prvo naucio o umerenosti, odnosno, kako se prestaje sa sviranjem, citaj - davljenjem, u pesmi... :idea:

lesha 04-02-2005 04:09 AM

@dr.Ru

"soba slavnih" mi zvuci isuvise napadno... zamislite vladu kad bude video "sobu slavnih"... kod mene bi to izazvalo nelagodnost i pritisak.

mislim da treba da stvorimo opustenu atmosferu, jer i ti ljudi su normalni kao i svi mi...

zato predlazem da naziv tog dela foruma bude "Gost Foruma" - nepretenciozno i jednostavno.
a mislim da ce se i gosti bolje osecati :wink:

Max 04-02-2005 12:29 PM

Mozda je lesa u pravu ..na stranim sajtovima sobu nazivaju

OVOMESECNI GOST PRODUCENT.......................... !!!

Pozdrav

ANITA 04-02-2005 12:50 PM

Slazem se s Leshom i Maxom!

Arthur 13-02-2005 05:10 AM

licno mi se svidja cela prica, al se ljudi ponasaju ko da dolazi drug tito licno... opushteno bre 8)
ja mogu doprineti kontaktima na N.Vranjkovica i Saleta Jankovica, mada bi i sam Cile "Pink" bio dobar gost...

dr.Ru 23-02-2005 10:58 AM

Vlado Georgiev veceras pocinje kod nas kao "Gost Producent"... Molim bez negativnih akcija, jer ce biti redovno brisane. Ovo se odnosi i na naredne goste producente

cipela 23-02-2005 07:10 PM

Obzirom da je ovo profunkcionisalo, moje cestitke za Rumski Office.
Sta li ce sad konkurencija :idea: :?:
Ili bolje da kazemo : "Isto sto i do sada", jer :
RUMSKI NEMA KONKURENCIJE!!!
8)

ANITA 23-02-2005 07:17 PM

NAravno da je uspjelo

Cipela, ja bih voljela ovu priliku iskoristiti i obratiti se direktno tebi. :!: Naime, ti cesto volis puno pricati, a malo reci... i ok. Ali daj please da se ponekad usmjerimo na ucenje i na korisna i konkretna pitanja umjesto puno price ni zasto. Konkretno, mislim na nase goste producente. Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima.

SMISLIMO KONKRETNA I SVRSISHODNA PITANJA. COVJEK OVDJE NIJE DOSAO CAVRLJAT S NAMA! Ustvari, bar se nadam da nije. :wink:

cipela 23-02-2005 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA

Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima.

Opet znas sta sam htio bolje nego ja. Nema veze. Bice dosta pitanja i kada sam posmatrac. 8)

ANITA 23-02-2005 07:33 PM

Quote:

Originally Posted by cipela
Quote:

Originally Posted by ANITA

Bar njih pitaj JEDNO ILI 2 konkretna pitanja, a ne da ih trazis da ti opisu svoj princip rada jer ustvari ni sam ne znas sto te zanima.

Opet znas sta sam htio bolje nego ja. Nema veze. Bice dosta pitanja i kada sam posmatrac. 8)

Izazivas! :!: Ali necu.....

Tvoja pitanja Vladi nisu bila nejasna i nerazumljiva! Nego presiroka, iziskuju previse vremena za odgovaranje i traze analizu i razjasnjenje od upitanog - sto je too much for ask.
Ok, kasnije si se bar ispravio ali i to si ucinio u temi DOBRODOSLICE! :?

All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM.