![]() |
Re: Pokazi svoju konfiguraciju
evo da ozivim temu i da se pohvalim malo...
AMD Phenom ll x4 965 @4.00GHz - Sonic Tower hladjenje - Gigabyte ga-ma770-ud3 rev2.0 2x2GB ddr2 Kingston HyperX @940MHz (dual channel) ATI radeon 4650 HD 40GB Kingston ssd (sistemski drajv) 1TB WD Black hdd (radni prostor i semplovi) 640GB WD Blue (backup) Cooler Master 500W napajanje Okacicu uskoro fotke kucista, ima neka zanimljiva resenja za diskove... za pocetak evo screen shot iz projekta u koji se jos usnimava i sve radi na nesto preko 3ms - nuendo4 portable http://img577.imageshack.us/f/screenshot1b.jpg/ |
2 Attachment(s)
diskovi stoje na lastikama koje su jako istegljive i trpe veliku tenziju. vibracije se uopste ne prenose na limariju a diskovi se lako skidaju.....
|
Mac Pro - 8 core Intel Xeon 3.0 Ghz,16 GB ECC RAM,4x1TB SATA2 HDD,ATI Radeon 2600,Superdrive,24-inch Apple Cinema Display,Apogee Ensemble,Logic Pro 9,Pro Tools 9 HD Accel 3
|
Quote:
Imam ISTU MASINU 2X 4core XEON, ali na 2,66ghz, i "samo" 4 giga RAMa koji mi je potpuno dovoljan za LOGIC PRO 9xx, koji obozavam, i koji me nikada nije izdao, a ovi sto "ne vole" MACove (kiselo grozdje) neka se i dalje bave turistickim agencijama, samoposlugama i apotekarstvom (farmacijom) i neka uzivaju u svojim windows PC-ima, nemam nista protiv. Do sada nije mi nijednom "pao sistem" a o virusima i ne razmisljam. Priznajem, ne razumem se u racunare, ja sam skromni kompozitor i aranzer, i za sada ne osecam potrebu da menjam komp, jedino bih dodao jos jedan monitor (imam ViewSonic 2626 - 26 inca) a dodai bih jos jedan slican, jer mnogo radim sa simfo farbama, a usput i pisem gomilu nota i partitura, pa mi treba...Inace interface mi je RME FireFace 800, bolji mi ne treba (vidi u SOS-u koji je dobio godisnju nagradu) Dakle, skromno, ali ja zadovoljan (za sada) ah, zaboravih da spomenem i MacBook, to mi je za "letovanje" i za plazu... |
Welcome back cika Slobo:).
|
1 Attachment(s)
Evo jedna saljiva slika sa poslednjeg prepakivanja...
Ojacao sam u medjuvremenu za: Asus P8P67 PRO Rev. 3.1 Intel Core i5 2500k/3300MHz 8GB Corsair Vengeance i verovatno jos koji hard... |
2 x MacBook Pro Dual Core 2.6ghz 4GB Ram i 1TB u eSATA RAID0; Dell PowerEdge 2950 2 x Quad Core Xeon 16GB Ram sa 4 x 400GB SAS HD;PPC Dual Core 2.6ghz 16 GB Ram i RAID 1TB + 500GB OS HD;sve na VEP 5/Logic 9/Pro Tools; LCD monitori Samsung 81 cm, Hisense 101 cm i Samsung 50 cm; Fireface 400/Digi 002R Black Lion/M-Audio Solo;master kontrola na Yamaha 01X;2 x UAD-1 svi pluginovi
:D |
AMD Athlon(tm) II X2 220
2,79 GHz, 1,75 GB RAM 500 GB Harddrive Sound: HDSP RME 9632 Harddiskrecorder: Korg D1200mk2+Rokit5 monitore+Tube Composer T1952+Q2151 Midi: Yamaha PSR 230 Mikro: Rode NT1+k240 Studio Malo sam vise opisao! Nov sam ovde i hocu da naucim nesto. Pozz |
Evo da vam se pohvalim drugari,napravio sam dobru trampu za Pioneerove CDJ400 playere,dobio u zamjenu komp i maltene potpuno novu klavijaturu M-Audio Axiom 25!
Konfa je sledeca Maticna : Gigabite p67a-ud3p-b3 Procesor : i5 2400 cpu@ 3.10 Ghz up to 3.40 GHz Grafika : Nvidia GeForce GTS450I 1GB HDD : WD Caviar Blue 7200rpm 320GB RAM : 8GB 2x4GB Kingston Hyper X Chifteck napajanje coolermaster 650w Cooleri Kuciste Steel Game Limited Edition (kuciste je brutalno!) Komp je bombona,u nekom skorijem vremenu planiram da mu stavim i7 2600 Sandy Bridge i neki bolji cooler i imam DAW za mirno spavat Imam jos jedan interni disc u racku,Samsung od 500GB 5400rpm i imam externi WD My Book Essential od 2TB za banke i instruments,pa ako bi se ne daj Boze dobila koja kinta da se metne neki SSD,eto veselja :harmonikas::trchi::da: |
Evo da se i ja malo predstavim sa konfiguracijom, ina?e prva mi je poruka na forumu :D
http://img.benchmark.rs/tests/bench_...00_angle_s.jpg Uzeo sam Benchmark-ov GP7000 u Gigatronu i pravo mi se svi?a. Ogromna mo? procesora, grafike, napajanje i toliki cooleri, a sve je veoma tiho, CoolerMaster i BitFenix su veoma dobro uradili posao! ?ak je ti?e od mog pro?log ra?unara, koji u sebi je imao samo CPU cooler. Ra?unar je do?ao sa samo 4 GB RAM memorije, pa sam jo? 4 GB memorije dodao. CPU: Intel Core i5 2400 (3,1 GHz, 4 core) Mati?na plo?a: ASUS P8P67 RAM: 4 + 4 GB Kingston HyperX Blu 1600MHz HDD: WD 500GB Black (WD5002AALX); WD 2TB Green (WD20EARS) Grafi?ka: ASUS EAH6870 1GB GDDR5 DirectCU Napajanje: Cooler Master Extreme 500W Ku?i?te: BitFenix Survivor http://img.benchmark.rs/tests/bench_...000_rear_s.jpg Grafi?ka kartica je pravo dobra, te podr?ava sistem od 2 monitora, tako da sam kona?no po?eo raditi sa dva 23' monitora. ?to se ti?e mati?ne, stvar koja mi se najvi?e svidela je dva FireWire IEEE 1394a porta, port opti?kog kabla, USB 3.0, kao i Bluetooth integracija, ?to mi je veoma va?no za sinhronizaciju raznih ure?aja. Zanimljiva stvar?ica je ta da zvu?na kartica mati?ne plo?e ima kvalitet reprodukcije audio sadr?aja u 192kHz/ 24-bit, naravno to nisu u pitanju konvertori, pa se nemo?e koristiti u snimanju i sl, ali kada se uzme u obzir da svaka prose?na mati?na ima kvalitet reprodukcije u 44.1 kHz / 24-bit ovo je fenomenalno :D http://img.benchmark.rs/tests/bench_...0_unutra_s.jpg Od dodatnog hardvera tu je samo M-Audio Audiophile 2496 kartica, koju nadam se da ?u uskoro zameniti nekom externom FireWire karticom. Tako da bi to bilo to ?to se ti?e kompjutera :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:03 AM. |