![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
ja se isto volim zavaliti u stolicu dok radim tako da mi monitori odgovaraju i ovako... čak i kad se naslonim na mixer nisu mi previsoko... Probat ću ih spustiti pa ću vidjet šta mi više odgovara... Možda bi bilo dobro da dam napravit drvenu policu koja bi bila pričvršćena na meterbridge pa na nju da stavim monitore...?? Probat ću i tu soluciju... Hvala!
|
3 Attachment(s)
Pozdrav , evo najnovijih slika kao ?to sam obećao prije....
|
3 Attachment(s)
jo? slika
|
3 Attachment(s)
jo? par slika
|
1 Attachment(s)
vocal booth - mali
|
3 Attachment(s)
relax room jo? nije namje?ten. iz njega pogleg u glavnu re?iju i lijevo u malu re?iju i mali vocal booth... Oprostite na lo?oj kvaliteti slika jer su slikane sa mob....
Pozdrav! |
veoma fino.. koje su ti dimenzije rezije i studija (oba) :).. i ovaj relax room..
jesi u kuci ili stanu? |
Quote:
Pozdrav! glavna re?ija je oko 3x4 komora do nje isto tu negdje - mrvicu veća relax je oko 4x5 mala re?ija 2,5x3 i mala komora 2,5x1,8. za hodnik i wc ne znam dimenzije ni otprilike...sorry... ?ivim u privatnoj kući ali se studio nalazi u objektu pored kuće. nije vezan na kuću. pozdrav...i hvala na dobrim kritikama. to je cca. Neznam točne dimenzije napamet. |
Quote:
Pozdrav! glavna re?ija je oko 3x4 komora do nje isto tu negdje - mrvicu veća relax je oko 4x5 mala re?ija 2,5x3 i mala komora 2,5x1,8. za hodnik i wc ne znam dimenzije ni otprilike...sorry... ?ivim u privatnoj kući ali se studio nalazi u objektu pored kuće. nije vezan na kuću. pozdrav...hvala na dobrim kritikama... to je cca. Neznam točne dimenzije napamet. |
hahah.. ma interesovale su me samo dimenzije, poshto super izgleda a na slikama sve izgleda vece..
chime si radio akustiku? koji su ti ono materijali? vidim azma AD ploche tu i tamo, al ovo ostalo ne prepoznajem.. koja ti je to mixeta? i da, daj slike rekova.. :) btw, nemash problema sa prozorima? da ti se vibriraju i prave buku? |
All times are GMT +1. The time now is 09:01 AM. |