![]() |
Re: Bufet Dell Rumski
Quote:
A takodje i clan 30 zbog odrzavanja reda i mira u kafani. |
1 Attachment(s)
...A da li se smije piti dok se svira? :rotfl:
|
Kako omesti osobu do koje sjedite u avionu
1. izvadi svoj laptop iz torbe; 2. otvori ga polako i smireno; 3. ukljuci ga; 4. uvjeri se da kreten kraj tebe gleda u tvoj ekran; 5. zatim otvori svoj internet 6. zatvori oci i digni glavu prema nebu 7. vrlo duboko udahni i klikni na ovaj link < link> 8. pomno prati njegov izraz lica! :rotfl: |
Ako nastavis sa ovim moracu uvesti clan 31. Nemoj da nam navlacis Ciu i Busha na grbacu.
|
ne sikiraj se... oni su moji :D a ovo je nasa sala...
|
Dobar dan gazda LACKY
Izuo sam se ispred kafane za svaki slučaj(da se ne desi da uvede? to pravilo dok sam u njoj pa da perem sudove za kaznu), dobro sam proucio sva pravila pa ako mo?e da narućim piće za drugare. Meni dva puta peto duplu stomakliju , njima isto a po?to vidim da Oggy ne sme kiselu njemu sve to donesi duplo - da nas ne čeka dok mi popijemo Jagnjence dajem kad polo?imo prijemni - i to Pirotsko otkude Despotovac |
I ako mo?e neka pesma - ja bih najradije od Lepe Brene ne?to
|
Ej bre..
Pa ja ne pratim ... kakva je to fora sad,jebo ti takvu kafanu u kojoj ima ovoliko pravila. Hm vidi nema pravilo bacanja pegle po kafani. Apple pays Chuck Norris 99 cents every time he listens to a song. There is no "CTRL" button on Chuck Norris's computer.Chuck Norris is always in control. Chuck Norris has to use a stunt double when he does crying scenes. |
Ban tri dana iz kafane, nepristojno ponasanje!
|
Quote:
Eto braco pa udrite. |
All times are GMT +1. The time now is 07:42 AM. |