Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Slike vaših studio-setup-ova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12770)

Limeni - Longplay studio 19-02-2008 07:38 AM

Re: Slike va?ih studio-setup-ova

za?to?

Tomislav 19-02-2008 08:28 AM

Pa nekako mi se čini da je monitor malo previsoko... Nakon dužeg rada bi moglo bit nezgodno. A možda i ne... Ako se stolica kompletno nagne unazad da vrat i kralješnica budu ravno ond bi bilo OK.

DaBear 19-02-2008 08:45 AM

stvarno brate... sto ih postavi ovako visoko?
da bar ima nesto zbog cega mora da stoje tako , nego nema!
vracaj dole do miksete...

Limeni - Longplay studio 19-02-2008 09:06 AM

Istina, mo?da jesu malo visoko... makar se stolica naginje kompletno unazad ... Spustio bi ja njih al je problem ?ta moram bu?iti nove rupe u zidu jer ovi nosači nemogu gore dolje... Pa stalno mislim budem sutra, budem sutra, budem sutra i tako već tko zna do kad...
...al u svakom slučaju , Hvala vam puno na savjetu...

Ad Fines 19-02-2008 09:13 AM

Trebalo je i klimu stavit negdje drugdje.

Limeni - Longplay studio 19-02-2008 09:20 AM

Na?alost nisam imao dugog izbora ... Makar ju rijetko kad uključujem...

Arthur 19-02-2008 01:30 PM

u zadnje vreme sedim po 10-12 sati za monitorima i skontao sam da je zapravo da je bolje kad su visoko, u odnosu na visinu stola. Precesto se zavaljujem u krajnji polozaj stolice, i tada moram samo vrat da savijam da bi video monitor, i tu posle duzeg vremena i nije prijatno. Drzanjem glave uspravno cini mi se da se mozda vise zamaraju misici vrat-a, neznatno, ali zato me ne bole kosti i vratni prsljenovi. Doduse, moji su za nijansu nizi, al mislim da mi ne bi smetalo da su u ovom polozaju kao kod tebe. Jedino mi se cini da su tvoji predaleko i da ces se posle nekog vremena naginjati napred dosta. Sto je sve ok ako radis termine 6-8 sati, al ne za manijake poput mene.

Tomislav 19-02-2008 07:30 PM

I ja bi bio manijak da snimam Six Pack, pod dojmom sam... :D

Ma ja maksimalno dignem stolicu i monitori su mi malo niže... I kad glazvu držim uspravno i kad ravno sjedim fino mi to odgovara-malo niže.

Arthur 19-02-2008 07:45 PM

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 191899)
I ja bi bio manijak da snimam Six Pack, pod dojmom sam... :D

Ma ja maksimalno dignem stolicu i monitori su mi malo niže... I kad glazvu držim uspravno i kad ravno sjedim fino mi to odgovara-malo niže.

ih kad je to bilo ;)

Ad Fines 19-02-2008 10:27 PM

Quote:

Originally Posted by Limeni - Longplay studio (Post 191778)
Na?alost nisam imao dugog izbora ... Makar ju rijetko kad uključujem...

Ja isto imam problem sa klimom...sa moje lijeve strane na nekih do 2 metra.Morao sam zakrenut krilca da izbjegnem puhanje prema stolu, a nisam je imao gdje postaviti.Samo na to mjesto, ili na isto samo sa desne strane.:banghead:

All times are GMT +1. The time now is 06:16 PM.