![]() |
Re: Pokazi svoju konfiguraciju
?
Sta :confused: |
Nadam se da ne kasnim puno s konfiguracijom :rolleyes:
Intel core 2 6600 2.40GHz Asus P5W DH Deluxe 4 GB Ram EMU 1820m Adam A7 2x Samsung monitor 19" Mic SeElectornics Z5600a II...... |
acer 5920g
core2 duo 2.2GHz 2Gb rama + samsung 17" TC electronic Konnekt 24d M-audio BX-8a sluške AKG 271K preamp Avalon U5 EBS classic 150 bass amp Mic. Shure 58 Rane 24 dynamic controller M -audio Oxygen 8 midi-keyboard |
Imas li problema sa konnektom?
meni cesto stane zvuk na nekoliko sekundi probao sam sve moguce drivere, i tek sad na Visti mi radi skoro pa OK pozdrav |
Quote:
|
Rece Ivan.
Imam Rudaw pro i sa FW setom koji je na ploci se desava identicno kao i tebi, ali sa TI chipsetom radi perfektno |
ma nisam mogao da nadjem sa ti chipom obisao sam bio ceo bgd, te sam kupio sa NEC chipom i zaista jedno vreme je radio ok.
u cubaseu radi ok retko ali se desi da i u cubaseu stane, dok kad ga setujem kao default audio device u windowsu onda bash zeza npr winamp staje svakih 15-20 sekundi. e sad sam na jednom kompu stavio vistu i sa njom radi sasvim fino i kao difolt a u cubaseu cak odlicno. probacu sa Ti chipom kad ga nadjem, ali 95 posto kojih ima u ponudi su sa via chipom. pozdrav |
Obrati se Mihajlu.
|
Quote:
i to radi perfektno .. |
pa to i jeste problem, sto na netu jedni hvale ti drugi via a treci nec, cak i na tc-evom forumu ima svakakvih preporuka, izgleda da svak treba da proba sve tri, pa da vidi sa kojom njbolje radi.
hvala svima probacu ti i via pa javlam. pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 02:02 PM. |