![]() |
Re: Test mix - kanali za vezbanje...
Videcu ja da uploadujem veceras kasnije na dropbox u .zip formatu.
Btw, sto je ovako slab odziv? Trake su odlicne. |
|
Quote:
|
Da, samo ovo nije .rar nego .exe...!
Jer je predviđen da radi i ako nema? rar aplikaciju... Mada će ga rar program otvoriti kao klasičan rar...:wink: |
Dakle, na onom linku koji sam postavio u prethodnom postu (File Juicer) postoji spisak formata koje dotični čita i raspakuje. Između ostalog pi?e EXE i RAR.
http://echoone.com/filejuicer/formats/formatlist Pozdrav, Vasa |
nasao win,uskoro mix :)
|
Iskreno, tekst je toliko nadrkano morbidan da sam jedva naterao sebe da preslušam kanale, a kamoli da miksam. Posle sam se malo privikao, a pošto je OVAJ danas skočio i preživeo, naterao sam sebe da par sati posvetim miksu u ime njegovog tripa.
Iz nekog razloga uvek imam potrebu da zamislim prostor u kom se neka muzika dešava. Ovde mi je "studio za probe" bio jedina asocijacija. Skoči_Bejbi_Fake_Rehearsal _Room_Mix: https://www.box.com/s/4z3x4accvx8c006hwjfo Pozdrav, Vasa |
Lepo, čisto, 1khz u izobilju, bez kompleksa i frustracija, za primer.
Možda i previše plain za moj doživljaj ovakve svirke, ja to zamišljam sa milion wati snage, ludilo od tenzije i agresije, ali to je subjektivni doživljaj i spada pod ono da li voliš plavu ili crvenu... |
Quote:
Makar bio pogre?an, prvi utisak je ono ?to vredi čuvati. Plav ili crven, svaki je dobar ako ritam, harmonija, melodija i tekst ne smetaju jedno drugom. Pozdrav, Vasa |
Neko zaboravio da zaključa Drugu macu jedno veče...:wink:
Vaso, svaka ti dala! |
All times are GMT +1. The time now is 06:32 AM. |