![]() |
Re: Pokazi svoju konfiguraciju
jedna bitna stvar...koliko dugo je trajalo 100% opterecenje prije nego si napravio screenshot?
|
PA edno 15-ak min.
|
nista...daj nakon 2-3-4 sata... :wink:
|
Ok probacu ga malo duze nisam imao vremena!
RAspitao sam se recimo Core TEmp kazu nije dobar za merenje temperature 45nm Wolfdale procesora, nego su mi preporucili ovaj REal TEmp koji je prilagodjen bas njima... Bacicu na torturu od jedno 2-3 sata pa cu javim sa e bilo! poz |
Mani se softverskog mjerenja temperature! Coretemp, realtemp, nadrealteamp, sve je to smece. Sonde koje se ugradjuju u procesore su daleko od dobro kalibrisanih i samo oni koji rade i kroz cije ruke prolaze desetine procesora iz desetina serija, znaju da se te "lazne" temperature mogu razlikovati i po 20 stepeni od serije i tipa do serije i tipa procesora. Nama 2140 procesori za ruDAW ONE u coretempu obavezno pokazuju i po 80 stepeni celzijusovih, dok 6550 do 50 stepeni na p5k plocama, a u praksi, mjereno koliko toliko kalibrisanom temperaturnom sondom, stvari stoje drasticno drugacije (obrnuto skroz). Te temperature mozete uzeti samo kao referencu, a definitivno ne treba razbijati sa njima glavu. Dok masina radi i ne zaglavljuje, bas te briga kolika je temperatura, jer do sada u zivotu nisam vidio procesor koji je crkao od pregrijavanja (zaglavljivao i resetovao masinu jeste)! |
1 Attachment(s)
Diviner verovatno si u pravu evo tri ipo sata sam drzao na sto posto opterecenja...i apsolutno se nista bitno nije menjalo....
Ipak evo skreen shot Zvina Moci cu i da klokujem mada za sad nemam potrebu za tim... |
|
Nesto mi smrdi ovaj tvoj test, masina ti je na 100%, a CPU useg histori je totalna u overu. Bojim se da ti se zakucao procesor.
Probaj i unekom relnom radnom testu. |
Ma nista se nije zakucalo radio je normalno cak sam i raduckao ponesto dok je ovo teralo.....
U overu je jer ga ovaj Prime test napuni i drzi tako....inace stajao je tri i po sata na 100% bmlg Takav je test..... Dajte jos neki test ako ima.... |
Gdje to mogu vidjeti, u onom properties na my computer ne pise toliko?
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM. |