![]() |
Re: Bufet Dell Rumski
Quote:
|
Mile ako oce disko onda mora i da plati. Svako ispunjavanje muzickih zelja se placa muzici + tura celoj kafani.
|
Quote:
Pao mi je kamen sa sRceta. Nisam imao taj podatak... Bojao sam se da mi je nalozeno da prenesm neku sifru, ne daj Boze, za pocetak neke teroristicke akcije u kafani, ili tako nesto... Ako je "Mile voli disko" muzika, to vec znatno menja stvari :D |
evo nastade dilema... pa sta je sad: jel` Mile voli disko ili je "Mile voli disko",muzika?
i ako je prva varijanta mislim da Miletu ne treba P.R. :D pogotovo ne gosn. koji "izrazito voli" Mileta u drugoj varijanti... :D:wink: |
Nema tu dileme, ako covek voli disco, ja to postujem. Ukus je ukus!
|
Evo mene... ovih par dana mogu malo konobarit. Muž mi je na putu. :D
Što naručujete? :D |
Lepu Brenu za cetiri osobe molim :mrgreen: ! |
Nemamo Lepu Brenu za 4 osobe na?alost.:(
No, mo?emo ponuditi Lepu Brenu za 3 osobe. :D http://img408.imageshack.us/img408/5...1013021uh9.jpg |
Isuse... pa ja se sjećam ove pjesme...
u pozadini svira.. http://www.jednajebrena.com/ Strašno kako izgovaraju engleski... |
Quote:
Ipak, moraš priznati da je bolji naglasak od onih zlih Rusa koji muče Ramba, kako tvrdim naglaskom, tako i batinama, noževima, strujom i rečoma kako Amerikanci ne veruju ni u šta... onda hrabri delija Rambo umornim i izmučenim glasom, na savrsenom USA Englesom kaže: "I believe in United States of America!!!"... i jeebbeee im sve po spisku! :da: Brenu i Ramba vezuje komplexnost... i jedno i drugo je namenjeno malo intelektualnijoj publici. Ipak, ja biram Ramba... Ne samo zbog edukacije u smislu ovladavanja Engleskim jezikom, već i zbog poleta koji bevljenje tim delima daje! Uvek sam se osećao snažnim nakon gledanja njegovih filmova i to mi je jednom prilikom pomoglo da prebijem jednog cigančića koji mi je stalno otimao pare i užinu u školi! :da: Nego... nećemo u kafani o umetnosti, već obuci mini-suknju (duge noge, za igranje), i nešto dekoltirano (vito telo, za gledanje), pa donesi turu pića... na gazdin račun :rolleyes::D |
All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM. |