![]() |
Re: Slika je objasnila !!!
http://www.kablovi.biz/kablovi/1_4_8.jpg
Moj predlog (klikni sliku za link)... Pogodan za upotrebu u rudarskim postrojenjima, masinskim postrojenjima, kao i polaganje pod vodom. Visestruka izolacija, olovni plast... Mislim da je skroz OK kablic - sto je sigurno - sigurno je :D |
Nije da je nesto lose to ali ova tema toliko ide iz off-a u off da ce da obrne ceo krug i da se vrati na sliku sa prvog posta :rotfl:
Ovaj muzicki svet je tako konfuzan, ne znam sta se desava ali neko je promenio pravila igre, ajde sto ljudi imaju HI-END opremu i sto publika konzumira/slusa tu muziku na lap top zvucnicima nego sto je 99% pesama dostupno i BESPLATNO. Dakle neko je fino izrezirao da muzicari rade muziku za dzabe. Beatport uzima pitaj boga koj procenat, da odes ne neki sajt da skines neki album ili pesmu free dok stignes do dugmeta download vec ti izbacio 16 reklama samim tim tom vlasniku sajta si doneo pare a nikad nebi zavrsio kod njega na site da ne nudi besplatnu muziku, hocu reci svi zaradjuju od muzike sem muzicara. Jedino ako ne poludis i posle 6 neuspelih albuma ne snimis pesmu i spot tipa Gangam style kako jases vazduh. (a ok je lik nista nemam protiv njega). Zamislite samo taj trenutak kad je pokojni Radivoje Korac doneo prvi u BG plocu The Beatles. Ja mislim da su slusali tu plocu dok se nije istopila a danas ljudi udju na youtube i bukvalno slusaju pesmu po 2-5 sekunde i ako se u tom vremenskom intervalu ne pojave reci tipa: "ajmo ruke gore" "guze dole" "dj" "igraj" "klub" "tebra" "Beograd" "1000 lepih stvari xD" ... gotovo, gubi se interesovanje. Za nesto sto je neko radio dan, nedelju, mesec nego nema 3 minuta vremena da cuje iako je recimo to kvalitetno ali nema te jeftine perverzije fuj... |
prebacte na 2min 10sex, pitanje i odgovor. isto misljenje. dok vecina i dalje pici po svom, i na ovim prostorima se ogradjuju jedni od drugih , a ustvari sve je muzika. tako nikad nisam kontao te ljude. ako volis muziku volis sve u njoj, iz neceg vise iz neceg manje al ne ogradjujes se. kao i forumu, jedni tam jedni vam a sve isti ljudi . ista strast.
http://www.youtube.com/watch?v=nCmzQ32BGM8 |
Quote:
U jbt odosmo u dva lepa offtopika :D |
Quote:
A mo'š i da zaključaš temu i obrišeš ovaj bezuspešni pokušaj da budem duhovit. My whole Euro. Pozdrav, Vasa |
Quote:
E sad, za zakljucavanje - nemam ovlascenja ovde... nek ucini to neki od super mega modova... Nevezano sad za bilo sta: Melodajn je postao neverovatna alatka... nisam ga koristio od pojave cubasa 5. Uspeo sam da nastimujem parce razlaganja gitare u kome se cuje vise tonova, a da se ne pokvari zvuk - skoro ni malo. |
naravno melodajn je vrh, DNA mislim na njeg.
ja sam cim je izasao na pijaci iz test probe ubacivao u njeg, neki loop gitare npr Emol, ja napravim Edur, bilo sta , nemos osetit nista. zakljucat temu? ma sta ce vam to . uvek ce se nesto dodat tu. nek stoji, ima neko uvek neku pametnu. tako se i vode diskusjije, razgovori, |
Što reče jedan pevač - ako je sportistima zabranjeno korišćenje steroida, zašto pevači smeju da koriste melodyne? :)
|
Quote:
|
jebiga, kratko i jasno !! haha
|
Quote:
|
Quote:
Sa druge strane, zato što muzika nije takmičenje, sad kapiram otkud toliko ilegalnih supstanci prilikom stvaranja iste :rotfl: |
Quote:
Quote:
|
to je to, mi najvise radi sebe, jer ako stvarno zavolis sve to , ide to samo jedno za drugim da ti je da imas sto bolji zvuk, itd,
ja pravim jednom momku pesme neke trenutno, sta god pipnmem njemu se svidja, kaze vaoo super je to, to je ta ideja ,, itd, a ja tek kontam sta cu dalje stavit na to ,, gde final, msm ,, mi se opterecujemo i opet i treba biti tako, tako napredujemo. itd itd |
Quote:
evo vidjevsi ovu temu odlucih se ponovno registrirati na ovaj forum,iako sam trajno banovan zbog............ ova je tema dokaz koliko neznalica sudjeluje u dialozima na ovome forumu. mislim ovu sliku je napravio totalni tenkre koji ........(nema veze s mozgom ni sa produkcijom) a za mene i oni na forumu koji podupiru misljenje ovog branoy-a u vezi ove teme samo,samo dokazuju svoje neznanje. Evo usporedbe: Ekipa u hollywood-u snimi film sa kamerom od 50000$,sa najboljim glumcima,reziseri perverzije ovo ono.....lord of the rings hebote... glazba za film kad cujes da odvalis.. i sad na kraju svega da branoy rece da to nema smisla jer skoro nitko ne gleda film u kinu,nego ga svi skidamo sa torenta u katastrofalnoj rezoluciji i usranoj CAM kvaliteti, i gledamo ga na ekranima od laptopa.A buduci da je taj film u sa torenta usranoj kvaliteti i rezoluciji samo 640x480, branoy moze doma na livadi snimiti isti takav film (ako ne i bolji)jer ima doma hd kameru,a i komsija mu nije los glumac.Gledatelji ionako nece skuziti koji je film napravljen u hollywood-u a koji u komsiluku jer i onako skidaju film sa torrenta i gledaju ga u rezoluciji samo 640x480. potpis:tajsam |
?to je lepo kad si odmetnik, ne mora? da pazi? da se neko ne naljuti jer si mu rekao istinu ili da li će opet da te banuju... :p
Inače sla?em se sa tobom u potpunosti, iako sam to rekao već deset puta... ;) Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Quote:
prosto je steta da jedan deo muzicke produkcije koji ide za perfekcijom ideje, izvodjenja, na kraju i tonske produkcije, nema sanse da bude percepiran u svoj svojoj lepoti na opremi koja to omogucuje... koja sada i nije skupa, odlican sistem sa pristojnim rasponom zvuka moze se kupiti vec za 80eur... Jednostavno, brzina je ucinila svoje, ljudi su u spidu, sve je manje vremena za pravo uzivanje... I ja ukradem po neki minut, upalim monitore, stavim PRAVI CD :rotfl:, i odslusam 15 minuta prave muzike... ostalo vreme, uz komp, slusam skripavce iz lap top kutije zapremine 6cm3:rotfl:... |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Bas se dalo ocekivati da neko ko je ulozio mnogo u opremu i u muziku nacrta nesto onako POSTO SHVATA STA SE DESAVA trenutno u svetu u muzici itd!!! A mesati filmove i muziku je besmisleno !! babe i zabe !! Bukvalno... NACELO - dobro se informisati o subjektu pre pisanja kritika i gluposti...Google is your best friend !! |
Misteriozni bilo kako bilo svako ima pravo na svoje misljenje,dok nepocne vredjanje,a ti vredjash.ja nisam od likova koji ce da pishe po forumu i da se raspravlja sa tobom,nemash pravo nikoga da nazivash budalom..ja te lepo molim da obratish paznju sta pishes..mozesh da imash misljenje ali nemoj da vredjash..
|
Quote:
Ali to ne znaci da nije tenkre. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
iskoristio sam rijec tenkre za nekog lika sto zivi preko bare, a za neke na forumu sam naveo da nemaju pojma. i dalje stoim iza toga. I rijec NEMAŠ POJMA nije uvreda,nego opis stanja svijesti vecine na ovom forumu. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
"neke se stvari cine tako jednostavne ali nisu" eeeeeeeeee imam ti ja kompjuter zvijer eeeee kupijo sam sam najbolju zvučnu karticu-konverzija 192khz eeeee sviram ti gitaru čak 6 godina eeeeee imam instaliran CUBASE i SVE MOGUCE I NEMOGUCE VST PLUGINONE imam aktivne monitore i predpojacalo. imam i tri mikrofona,i prostor od 6m2 i "TRITONA" stari eeeeeeeee NAš stari kak"to zvuci?da se useres. ma amerikanci su glupi.sta ce ti studio kad ja mogu doma isto sve snimit. oni kupuju nekakve miksere a meni jaran dao waves-e.stari ovo jos bolje. a mastering?????????? oni salju u london a ja imam doma l2 stari.naš kako to zvuci. ko lady gaga hebote. frend,o o ovaj susjed mi je rekao da zvuci odlicno, a njegova baba isto kaze da joj se sviđa,samo da bi ona jos malo basa. budem ja to popravio kad kupim woofer. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
sta ces ,imas one koji se kriju celi zivot po forumima i poznati i nepoznati, nemaju svoju licnost i da stoje iza nje kad pogrese, kad ne znaju, al javno pred svima.
ovako ko zna ko se sve bruka al boli ga nick mu je JA SAM TU, i niko mu nece sutra rec aa cito sam ja tvoj post, video sam te na jednoj temi nisi imao pojma, to bi mu srozalo ugled!! boje se javnosti!! mene mogu omalovazavati, i sta god, al ja sam TU u komplet smislu. i cenim ovde kolege mnogo cak i volim iako ih ne znam 80 posto i vise, osim na slici. i nikad od 2003 godine nisam nikog vredjao, samo sam uvek nasao nacin dal to lep il kulturan da nesto kazem , sto opet svidja im se ili ne, popravicemo, ispravicmemo ako treba, itd. poz |
E tako treba, branoy, dao si primjer kako treba neko da se ponasa na forumu, i generalno kao covjek i osoba...
|
e nema mi druge nego da podignem vlastiti forum za audioprodukciju na balkanu:truba:
samo pitanje pri registraciji nece biti neko stupido,nego test od 100000 trik pitanja na koja potencialni clan foruma nece moci odgovoriti copy/paste sa google-a nego ce sve morati opisati kreativno svojim rijecima. jer ovo je horor. |
Ban.
|
Quote:
|
Po toj analogini misteriozni ce imati svoj forum gde ce on biti alfa i omega a clanovi koji prodju njegov surov dril ce biti najbolji strucnjaci u audioprodukciji???
Zamisli taj forum svako sve zna i niko nikog nista ne pita. Mnogo si sujetan brate ali mnogo. To ubija... |
Quote:
"kako cu spojit gitaru u pc, ili nešto mi pucketa kad snimam, ili zuji mi u zvucnicima kad pomicem miš...................:punch: |
Quote:
Citirao bi jednog clana ovog foruma (koji je vec citirao nekoga): "Ne postoje glupa pitanja samo glupi odgovori", mada ima vic koji demantuje ovo :D. |
Koji si ti lik ...
Ako ti ne odgovara ovdje, idi dalje. Smaras bez potrebe . |
All times are GMT +1. The time now is 05:16 PM. |