![]() |
Re: ?kolovanje za ton
Ja padam u ozbiljnu depresiju :D
Ja nisam sve ove godine ucio muziku ni pod cijim pritiskom. To je jedina stvar u zivotukoja me je apsoltno drzala prikovanom za sebe! Dnevno otkrijem po neku novu stvar i to nikad nece prestati. Ako sve 'ebeno propadne ja cu i dalje svirati ... :) BTW, Arture, nasao sam tred ;) |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Google-> "Word of Mouth marketing", search...
download :D |
Quote:
Licno mislim da bi to i gomila slicnih "nevaznih" stvari (recimo poslovna korespodencija!!!) trebala da bude tema predavanja na nekom predmetu (zovi ga "Misc", nebitno je) svakog fakulteta, makar na postdiplomskim. Ovako, visokoskolski sistem, koji zna da bude izuzetno naporan i zahtevan, posle svega toga ti ostavi gu*icu na vetrometini i moras da se snalazis sam kako znas i umes. Ti si mozda imao i srece i hrabrosti bar da pitas na forumu... vecina nastavi da se potuca ne znajuci sta ih je snaslo. Pri tom je raspolaganje internetom olaksavajuca okolnost, samo imaj u vidu da mnogi imaju internet i da ti ni to ne daje neku prednost (kao ni jos jedna skola) pozdrav bogi |
Stoji mada je "one on one" prica jos uvek daleko efektnija i to na zalost danas kosta ko svetog Petra kajgana, sto bi moj tata rek'o.
|
D?ozef Konrad je objavio prvi roman u 38. godini, Čarls Bukovski u 50, Me?a Selimović u 56, a ti oće? da počne? karijeru u 26. Strpi se bar jo? toliko...
Ozbiljno, ovi ?to pi?u da si mator su na nekim drogama verovatno. |
Quote:
Quote:
MUzzY, ne mislim da si mator, cak i ne mislim da bi ti bolje bilo (ekonomski) ni da si mladji sto se tice muzicke produkcije :shock: (!)... ali definitivno ZNAM da je bolje da se krene ranije REALNO a ne u oblacima i ne valja nikad praviti od svog zivota naduveni balon... samo to. pozdrav bogi |
Quote:
Edit: U konkretnom slučaju to je naročito jasno: MUzzY je radio neke vrlo korisne stvari, mnogo bolje nego da je u 17. počeo da vrti dugmiće na mikseti. |
Quote:
Sad ima zadatak, na stranu sta je sve radio, kako da sebi sto sigurnije i efikasnije obezbedi ekonomsku stabilnost... i o tome pricamo, a ne o dostignucima velikih knjizevnika... pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
|
Znaci skolovan muzicar nikome ne treba? :) (ovde)
|
Quote:
Ne znam da li treba ili ne, samo znam da mnoga (visokoskolska) zanimanja nisu vise trazena. Ogroman broj inzenjera (hiljade! barem stotinu samo mojih kolega koje poznajem!) se, sa diplomom, iz Srbije iselilo u Australiju, Kanadu, Ameriku, Irsku, Englesku, sve u proteklih 10-15 godina (tamo jos nije kriza pocela tada)... vecina se nije vratila.. to malo sto je ostalo.. trebaju sve manje i manje... privreda se raspada... Dok ne budu ljudi imali novaca ne samo za hleb i odecu, nece me cuditi ako nikome ne "treba" skolovani violoncelista, ne zato sto ljudi to NE ZELE I NE VOLE, nego nemaju para... a ako nemaju para, onda to tebi nije resenje :) ... itd.... itd... To se krace zove "kriza" I vec sam jednom rekao, visokoskolske ustanove nisu prirodno nastale, neko je ZELEO da ih napravi... sto znaci,.. da lako moze da se desi i da izgube "smisao", ako neko danas tako zeli. Niko ti ne brani da sviras za svoju dusu i svoje prijatelje, ali ovde mi pricamo o tvojoj egzistenciji (ako se ne varam) a to je sasvim druga tema pozdrav bogi |
Quote:
Quote:
|
@ Boggy, kapiram nego sam prosto morao da postavim to pitanje :)
|
nema leba od muzike. TACKA !
jedino resenje ti je da se zatvoris u sobu, bacis se na komponovanje i probas da provalis kako se prave hitovi...i napravis jedno 10 svetskih hitova i tako "na mala vrata" udjes u mjuzik bizznis!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:18 AM. |