![]() |
Re: Imam jedan problem
ne razumem. nek mi neko kaze sta se tacno desava sa ovim forumum????????????????
|
Izgleda su se ljudi konačno opustili i zezaju se, shvatajući da je ovo samo oblik dru?enja i dangubljenja, koji ne treba uzimati toliko za ozbiljno, jer nije bitno ?ta se pi?e, nego ?ta se radi i uradi. Ili su svi toliko odlepili da je ovo samo oblik ispoljavanja njihove poremećenosti... a ko će ga znati... ali meni je ba? lepo, smejem se konstantno!
|
Quote:
|
thread of the year
|
Samo mislim da nije trebalo iskljuciti mogucnost da je Estbam ipak stvarna licnost,koju smo ismejali na bas jadan nacin :-/ Ne znam za vas,ali meni je neprijatno. :-/ :-/ al ono..posle j***** nema kajanja.. sto bi se reklo...al eto,cisto da se osecam bolje i izvinim zbog zloupotrebe humora...s druge str,ako je Estbam ipak dovoljno objektivan,valjda se bar par puta nasmejao sa nama...
|
Eeva mnogo psujes za zensko jbmu:D
|
uh,mene u celoj prici j..e skidanje onog mamutskog fajla od 20 i kusur MB,a gorim od zelje da cujem neoskrnavljenu .wav verziju....
....evo,sad je podigao download speed na 40KB/s,verovatno je progutao one peto-notne taktove:) inace,dok ne skinem:Eeva,kako napreduje super-dojka fi 16mm?:rotfl: umro sam..... poz |
Quote:
ahahahahahah vaso nemoj i ti da zajebavash sad chuo sam brate estbame.. shta je tebi ovde tolko dobro? koju vrstu muzike slushash? daj neke grupe pa da vidim mozda je stvarno preavangardno za moj/nash ukus |
Hmm...a da li sam ja zensko...ili sam jos jedna izmisljena licnost koja se sprda sa vama na ovom forumu...:ike:
Quote:
|
Quote:
poz |
Quote:
Quote:
|
Quote:
http://i159.photobucket.com/albums/t...king_Boobs.jpg valjda jesi, a?? |
da, povukla gene,sale je moja majka
Quote:
|
Quote:
u,sunce ti j.bem! eee,ovo je na prakticnom primeru siroo...ooka AB stereofonija !:D |
aaaa ne, nisam toliko daleko stigla sa istrazivanjem, sta ti mislis da sam ja Boobstein?
daj mi malo vremena da eksperimentisem Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poz..... |
1 Attachment(s)
Guglao sam i ja Evu al mi izaslo ovo
|
Quote:
|
Ne sećam se da ga je neko ismejao, mora biti da nisam ba? pa?ljivo čitao ceo tred... a i ne vidim za?to bi mu to značilo i?ta, svako na svoj način do?ivljava muziku.
Meni lično su pesme ok kao ideje, ali da se ne la?emo, zvuk stvarno nije preterano dobar, i to je činjenica. Ali, to nije ni bitno, neka pesme poku?a zavr?iti idejno, ako je ikako moguće, pa se onda mo?e ne?to uraditi na zvuku, i u miksu i pri masteru, po?to je očigledno da mu uslovi nisu naročiti. I retko kome ko radi kući jesu. Ba? sam primetio da se ljudi, posebno oni koji rade elektronsku muziku, preterano pale na "zvuk", odnosno ono ?to oni zovu "produkcija". Jebl'a vas produkcija, kad moram da lajem, radite bre muziku, a neka vam zvuk sredi neko ko to zna i ima bolje uslove od vas, ne morate sve sami, i ne mora sve odmah. Kada čujem da neko poku?ava (a u 99,9% slučajeva su to samo poku?aji) da radi "mastering" u svojoj sobi, na nekoj kr? mini liniji i u prostoru neadekvatnom za slu?anje, na gamerskim DA konvertorima, i sa promilom iskustva, stresem se na samu pomisao ?ta na kraju mo?e ispasti. E jo? kada čujem da neko radi sve to na slu?alicama, znam da tu nema ?anse da se ?ta izvuče. Napravite dobru pesmu, pa ćete već skupiti lovu za ljudski studio i jo? bolje nekog in?enjera koji će vam to uraditi kako valja i dolikuje, odnosno izvući ?ta se izvući mo?e. Ajd dosta sam kenjao, idem da spavam, du?nos' zove. |
Quote:
|
ma to je iz mladjih dana,pre nego sto sam procitala ovaj thread
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uchim se polako
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nece me gugl nesto.
@Everlast-dolazim na obuku |
Quote:
Ma opusti se. |
1 Attachment(s)
Ima svakakvih Eva
|
Quote:
|
Quote:
otvorena vrata. |
Quote:
|
Jetse'l vi mozda s' juga?
NE, ja sam s' Ladu |
fali ti jedno E u slici
znas one estradne kul fore ,tipa jelena sa dva L, iva sa dva E,i karleusa sa dva D ... ps. D=mera grudnjaka po americki...king sajz Quote:
|
Quote:
edit. jbg nema fokte. strana 15 |
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH OSTAVITE ME NA MIRU AHAHAAHAHHA NE MOGU VISE HAHAHAHAHA UNISTISTE ME
Quote:
|
|
|
hahahaha pa nisam glumila advokata vec majku terezu,ali uspeli ste dovoljno raskalasnica da odgooglate da mi narusite opatichki ugled
Quote:
|
definitivno thread godine. mislim da moderator dolazi u iskusenje da nas sve banuje
|
Quote:
|
Quote:
ali svi znamo da cesh se ti isprsiti za nas.. |
All times are GMT +1. The time now is 04:06 PM. |