![]() |
Re: Napisite svoju zvucnu....
ne snimam previse pa mi ne treba puno ulaza ali zato mi izlaza ima taman, po mjeri. jos i po koji viska ali i njih iskoristim. :)
za povremeno snimanje zivih instrumenata, uglavnom za sample-ove, su mi njeni preampovi odlicni. mackie onyx satelitte |
Mali update :
Od pre 5 dana sam vlasnik "RME Multiface II with PCI" kartice. Utisci za sada : Opaki routing , Latency fantasticno nizak ( kol?ko voles ) Zvuk primetno bolji ( i reprodukcija i snimak ) od Lexicon Omega koji ce da promeni primenu ili vlasnika ( jos nisam odlucio ) . Sve u svemu ( za sada ! ) moje misljenje je da sam zavrsio sa zvucnom karticom ( bolje mi ne treba ) . E sada ce morati monitori da se menjaju... :D |
2 Attachment(s)
E drustvo ja kupio jos pre tri meseca al nikako da objavim
Evo sada zvanicno: TC Electronic KONNEKT 8 http://www.tcelectronic.com/Konnekt8 odlican zvuk veoma sam zadovoljan pozdrav svima i tnx na savetima p.s. od onomad:ups: |
od skoro 1820m.
|
Edirol fa-101 :)
|
Od skoro Presonus Firestudio... ali me ne pitajte nista jer sticajem okolnosti ne stizem posteno da se poigram sa spravom:banghead: ...
|
Posalji meni pa cu ja da ti javim utiske.. :D
|
:) 8-) :da:
|
1 Attachment(s)
evo je moja
konverzija kao kod rosetta serije i za 300eu ne moze bolje, prvi apogee uredjaj kojim sam zadovoljan 100% svaka cast apogee |
Quote:
pozz |
Quote:
|
a obzirom da je napajenje preko FW normalno da nije zvuk rosette, ali je verovao ili ne zvuk skoro pa neprimetno losiji za moje usi. sa obzirom da je zvuk nesto licno, nekome se mozda i vise svidi od rosette....u svakom slucaju fina sprava za male pare.
|
jel samo za mac korisnike?
|
Quote:
|
:cry:
|
na mom fireface-u bolje rade konverteri od vasih.
jer stoji pod kutem od 60 stepeni na zid. to je zbog interferencije subsonicnih stojnih valova i kozmickih zraka. to mi je baba rekla.. odo na pivce.. 8-) |
Quote:
|
|
m audio fw 410....
|
Quote:
|
delta 1010lt, luna 2
|
Quote:
|
to ti kazem.. a stalno slusham o tome kako moram da menjam kartu.. mozda za ff800 al do tada, jok ja..
aj poz :) |
Luna 2 + 2x ADAT exp card
Creamware 8 i/o box (mozda u dogledno vrijeme dodje FF-800 na njegovo mjesto) Fostex D-160 HDD 16 i/o (u studiu sluzi kao 16 ch. konverter) Alesis ADAT Uad-1 slusam na NS-10 i Dynaudio BM-15:) |
Yamaha DSP factory
RME ff800 Lynx Aurora 8 UAD Flexy i Ultra pack TC Power core |
Yamaha je sa dva AX44 ekspandera, a slusanje je Quested S8 i ADAM P11A.
|
Do neki dan sam imao sound sa matične >_<
A onda sam se sjetio da imam negdje zabačenu SB Audigy. Eto nije ni to ništa ali je sigurno bolje od AC97. :D |
focusrite saffire 10 i/o ....zasad radi dobro...sa latencijom neman problema...malo je glup kontrol panel...al naviknes se
|
Tc Electronic konnekt 24d
jako sam zadovoljan...:rotfl: |
Samo ja izgleda nemam zvucnu kartu.
Imam Yamaha 01v mali digitalni mikser koji se povezuje preko adata na PC koji ima adat karticu. Sta da uzmem za 5.1 editovanje audia/videa ? Voleo bih nesto van kompa, da mi mixer ne treba, a i ne znam sta da uzmem. Mogu i integrisanu karticu preko spdif-a da povezem na a/v risiver i da cujem :banghead: |
nekontam cemu ,offtopic toliki... pise zvucna...verovatno da bi se videlo sta ljudi najvise koriste, cemu najvise veruju..
verovatno pomaze nekom, prilikom izbora nove.. al cemu ti uadi ,poco, i ostala cuda..sta... hrani ego..? nerazumem.. |
Quote:
haha pa znas ono vidju ga kaki je ljep |
Quote:
Zvučne + DSP karte mi je OK. |
presonus FP10
|
ff 800 :)
(Prodajem Lunu :grin:) |
ff 800. Adatima izvozim grupe na DDX 3216. Odatle digitalnu sumu u TC electronic finalizer. Sa finalizera slusam pomocu dynaudio BM5 i NS10 i saljem opet spdif-om, na DIGI 001, gdje snimam direktno u WaveLab. Kao i uvijek, ova kombinacija je privremena a gdje ce biti kraj...
|
Moram da i ja nesto napisem... Imam Lunu 2 i A2496. Ja bi nju davno prodao, ali njene routing mogucnosti su fascinantne uz relativno dobar zvuk. Ono sto me jos uvek drzi da je ne prodam je softver. Naime, na sajtu svakih mesec dva izbace informaciju da stize updateovani softwer - vista kompatibilan i sta znam jos sta. I kad dodje dan koji su naveli kao krajnji rok, oni pomere za jos mesec dva... I tako do 101 i nazad! Pa to je cist bezobrazluk sa njihove strane da rasprodaju softver postojecim korisnicima drzeci ih u nadi da im je kartica up-to-date. A softver je papreno skup. To je proizvod sa najamaterskijom podrskom koja postoji. Pa cak i Audigy2 koji imam, ima bolju podrsku !!!
|
Nabavih konacno tc konnekt 8 od jednog od clanova foruma, i moram reci da sam zadovoljan, lepo radi za ti novci. Pazaricu jos jednu mobilniju, da mogu da komponujem u wc-u, kada mi nadodje inspiracija, i eto lepote em divote.
|
Pozdrav!
Emu 1820m, super stvarčica!!!:rotfl: :rotfl: |
FF800 od pre par nedelja.Rme je stvarno otkrovenje
|
All times are GMT +1. The time now is 07:47 AM. |