![]() |
Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa...
Svo vreme ja kako ovde nista nevalja i kako covek nemoze da uspe! Sad odjednom truli zapadi i nedaju mladjima da rade?
Elem "argumenti" menjaju polaritet zavisno od potreba za potkrepljenjem svakodnevnh tvrdnji, koje se menjaju kao i meteoroloska prognoza. |
Quote:
nazalost tako je ..... :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead: ista prica kao kod nas. |
Pa kojeg ces djoke onda tamo, to mozes da radis i ovde, bice ti lakse!
|
Quote:
ja nisam "probao" :D ssl astal, ali sam prezadovoljan plugovima... kad bi zvucalo isto bilo bi besmisleno praviti stolove koji kostaju kao par stanova ili automobila... al ja i da imam taj astal nemam gde da ga stavim :D cak mi i ovi plagovi uzimaju mnogo :) |
perune slazem se sa tobom u vezi miksa i kvalitetnog/skupog zvuka.
cuo sam pesmicu od karleuse, svidja mi se bas posebno. :) sto se tice karleuse no comment. |
Ne uspevam da uvidim kako je ovaj topic dosao dokle je dosao. Pa osim nekolicine ostali su videli SSL samo na slici.
Razlike izmedju konzole i pluga je mozda minimalna, ali sa vrhunskim konvertorima. Ono sto pruza recimo cak i HD3 nemoze se meriti sa SSLom. Jenostavno, nedostaje sirine, nema tu onih pravih m*da sve ostaje nekako kanalisano i skuceno. U stilu "slobodan sam da idem gde hocu osim..." Cujem da ce Perun organizovati seanse upoznavanja sa pro opremom po skromnoj ceni od :)) Cisto da nebi bilo price napamet. |
Quote:
Nemam nista protiv SSL-a, narotiv, ali... argumenti su ti fenomenalni :) Bez uvrede, ali stvarno ne znam kako da karakterisemo ta m*da i sl. u zvuku, a i jos nisam video uredjaj koji ima potenciometre obelezene sa -dojajnost, jebitachnost, gustina, m*da... itd. :) |
:rotfl::rotfl::rotfl:
|
:rotfl::rotfl:
Obozavam Idekiusa iako sam heterosexualno opredeljen! |
Quote:
Pozdrav |
Sve sam pazljivo procitao, pa bih rekao sledece: nacekacemo se dok digitalija postane analogija, fala digitaliji sto su mi omogucili da analogija malo padne sa cenama i da je dostupnija obicnim smrtnicima (evo ja se usudih da pazarim mixer analogni-ne smatram da je promasena investicija), pre mislim da su digitalci napravili dobar poslovni potez i spustanjem cena dobili znatno vece trziste nego sto je ikada analogija imala.
|
Quote:
|
Quote:
Ne delim tvoje misljenje , ali necu da te obesharbrujem u poletu ..... samo napred !!!! Digitalija je odavno pretekla nizu , pa i srednju analogiju .... ostala je jos samo ona prvoklasna :) Pozdrav |
Quote:
coulnd't agree more |
takodje... :)
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Dobro, de, desilo se u naletu strasti, ali,... Smatram da u zvuku kao i u realnom zivotu m*da ili imas ili nemas. Za to nikad nece ni postojati pot. Pogotovo sto se ne odnosi na stanoviti visuljak vec na karakternu osobinu. Jos uvek su nijanse na strani analogije |
Quote:
Ok,sorry vly,znam da sam te predlozio,ali... IDEKIUSA ZA PREDSEDNIKA ODMAH ! ! ! Ponistimo sadasnje izbore.A i znam da bi ste radije njemu dali glas nego bilo kome od ovih: ) |
Ja sam ZA!
|
Samo sa novom vladom!!! U kojoj ce svakako Oggy biti ministar vojske, Arthur ministar policije, Ivan Studioton ministar za kapitalne investicije, a imam na umu i kandidate za ministre kulture i obrazovanja, medjuljudske odnose, ali za sada su njihova imena tajna... :rotfl:
|
Oh techa-idekiuse, citate mi misli... da si me pitao, taj bi resor i sam trazio !
|
I avatar ti to fino kaze:rotfl:
|
harasho!
|
All times are GMT +1. The time now is 03:07 AM. |