![]() |
Re: rumski elektronska kompilacija
ako vec separatisemo teme tj disk lounge i klupska varijanta ili cak kao zasebna izdanja mada sam za to da bude 2 diska po ceni jednog ;)
|
dobra ideja do dobre ideje.. stvarno..
realno, mislim da bi prvo izdanje valjalo da bude neshto pitko.. jako pitko.. i da ima par poznatijih imena tu.. pa posle toga electro vol1, lounge vol 1 itd.. bilo bi lepo kada bi to zazivelo.. ali, ne verujem da bi vishe od 200 ljudi (ako i toliko) na ovom forumu dalo po jedan eur.. osim ako se chlanarina ne bi placala.. ja bih, iskreno, izdvojio i vishe od toga.. koliko je u mojoj moci.. mislim da bi bilo najbolje da sami ljudi koji se nalaze na kompilaciji da oni finansiraju izdavanje iste.. to je odavno u modi.. pa se napravi neka svirka/zurka/mininastup i prezentacija kompilacije.. i tako dalje.. ima dosta dobrih ljudi na forumu, i siguran sam da bi odradili taj posao chak i za dz.. jer znam da ja bih.. poz |
Quote:
dobra je ideja za zurku! :wink: |
Pa hajde onda...iliti rečima Dina Dvornika "?to čekamo,koga čekamo!?"
|
glavnog .. aka leshu muzickog urednika mada bi ja da ga smenimo posto je rspo i sad se seli kejkz mi je ozbiljniji
|
e da i od kad su manley i kjurva debela modovi za ovu sekciju ?? nije ni cudo sto ima nelogicnosti tj cekamo neko desavanje oko ove kompilacije :]]]]
|
evo, krecemo sa ovom pricom cim se preselim, a vi spremajte trekove u medjuvremenu.
|
samo se prvo ti preseli :)
|
biće to žanrovski prešaroliko, ako ne nađemo neki srednji put...
|
mozemo da se dogovorimo, da li cemo praviti neke podele, i oko ostalih stvari.
mislim da bi bilo dobro da napravimo web kompilaciju, ali i da napravimo odredjeni broj diskova koji ce biti poslati stranim i domacim medijima. ako se slazete da izdamo pod creative commons licencom, ali recimo da koristimo najrestriktivniju gde se moze samo uz dozvolu autora koristiti na drugi nacin, recimo objaviti za neku drugu kompilaciju itd.. |
mislim da smo se odavno dogovorili oko toga sto si napisao , ako nismo evo da ponovim , slazem se , i da web varijanta a diskovi za medije http://rumski.com/forum/images/icons/icon13.gif
|
ja sam iskreno protivnik tih veb varijanta.. ok za reklamu.. posle nekog vremena, ali to nije to.. ne bi privuklo nikakvu paznju...
evo upravo se zavrshava rad na jednoj kompilaciji drugog foruma ( www.radivizija.com ) i kompilacija ce se prodavati uz neke novine.. imamo par varijanti, ali nishta josh nije odlucheno.. mogu da vam kazem kad se sve to zavrshi, kako je sve to izgledalo.. ja mislim da je to najbolje reshenje.. ili neshto preko samizdat b92 fazona.. kao belgrade coffee shop.. i da se ispromovishe.. nije fazon izbaciti neshto u shta je ulozen trud, da bi proshlo potpuno nezapazeno.. zato mislim da net nije pravo mesto.. poz |
to je zato sto niste dovoljno ispromovisali po sajtovima forumima i sl. elektronskim medijima a da ne pricam o majspejsu ,svi ovde manje vise imamo odlicne web konakte i licne naravno tako da ne bi bilo zapazeno , drugo elektronika je veoma rasprostranjena i nije liricki ogranicena kao hiphop na srpski jezik pa zato moze da se sire to predstavi i reci mi jel ste kompilaciju predstavili na nekom radiju ili cak novinama ??? meni se cini da niste ...
|
josh ne, ali tek cemo.. b92 politika rts.. poolaaakooo...
|
i sta bi na kraju od te vase kompilacije? nov sam pa nisam ispratio sve :)
|
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45 AM. |