Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Poslusajte i prokomentarisite! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14463)

bassystem 02-06-2006 01:03 AM

Re: Poslusajte i prokomentarisite!

Quote:

Originally Posted by bassystem
DaBear, vidim da stalno prati? temu, a jo? mi nisi odgovorio...molim te navedi (ili okači) bar 3 (tri) pjesme koje si odsvirao a da si zadovoljan njima...samo me zanima kako svira?, ni?ta vi?e

stvarno nije fer....čovjek oti?'o a ja ostadoh bez odgovora....valjda sam trebao da psujem i lupam emotikone

Dushan_S 02-06-2006 01:41 AM

Pa kad si ti radio samo sa ovima ?to prodaju desetine hiljada nosača zvuka :p Da si dao listu e onda mo?da... ;)

bassystem 02-06-2006 01:59 AM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S
Pa kad si ti radio samo sa ovima ?to prodaju desetine hiljada nosača zvuka :p Da si dao listu e onda mo?da... ;)

ma pretjeruje?, nije ba? tako....evo, Mangusi naprimer prodali 56 kompakt diskova i 3 audio kasete...al snimamo i DVD, ima da plane jedno 5-6 kom...

izvinjavam se zbog of topika

Dushan_S 02-06-2006 02:38 AM

Quote:

ma pretjeruje?, nije ba? tako....evo, Mangusi naprimer prodali 56 kompakt diskova i 3 audio kasete...al snimamo i DVD, ima da plane jedno 5-6 kom.
:o :o :o 56!

Pa malo li je na ovu skupoću! :) :D

I ja se izvinjavam na off topicu, ali sve to u duhu skretanja sa fajta na laganije teme :)

bassystem 02-06-2006 02:58 AM

evo i ja se sla?em....i predla?em da organizujemo natječaj za najneprodavaniji projekat....to bi bila vrhunska umjetnost, a ne ovi pop priozvodi, ?to se dijele kad kupi? leba...znate li neki bend koji je prodao JEDAN disk?? Ili pola? (polovni, narezani...) a da ipak imaju regularno izdanje? ...hm, mo?da oni duo andante, adađo....kako li se zovu....da mi je znati ko je to kupio!!!

boggy 02-06-2006 07:17 AM

Quote:

ma pretjeruje?, nije ba? tako....evo, Mangusi naprimer prodali 56 kompakt diskova i 3 audio kasete...al snimamo i DVD, ima da plane jedno 5-6 kom...

izvinjavam se zbog of topika

Evo, mozemo da skupimo pare pa da Rumski grupno kupi jedan DVD...

pozdrav

bogi

Immunity 02-06-2006 09:21 AM

DaBear ili Mudrolog http://www.rumski.com/forum/images/r...cons/icon3.gif - ako si jos tu!!!
- sta mislis o varijanti da Rumski nareze jedan zajednicki DVD sa pesmama ali da bude NONAME - bez kutije i omota, da svaka pesma ima svoje ime Track 01 itd... :o
Da se nosi kao privezak oko vrata, da kada prelazite peshacki prelaz da Vas pandur ne zaustavi zbog brzog hoda ??? :rotfl:

A na kraju kao Bonus - Special London Remix Edition istog DVD-a, mixed by DaBear.:da: prevalio bi tiraz od nekoliko miliona (pod pretnjom za dza-bu...):rolleyes:

Arthur 02-06-2006 11:22 AM

mislim da loka iz automatika ima vise tih rekorda, sa bendovima bukvar, lutke i sl.. nisam siguran u cifre, al znam da ih je na kraju delio uz neke ulaznice za koncerte i filmove... mozete se sa njim konsultovati oko dostizanja izdavackih nizina! :D

zmaj 02-06-2006 12:01 PM

Quote:

...hm, mo?da oni duo andante, adađo....kako li se zovu....da mi je znati ko je to kupio!!!

Duo Moderato...:rotfl: tragedija

bassystem 02-06-2006 12:34 PM

..ma znam ?to je najgore, nisu silazili s tv-a, bilborda (!!!!!), ali nisam htio ime da im pominjem

Arthur 02-06-2006 01:29 PM

stoo? ja se bas lozim na onu sexy cicu!

Defragment 02-06-2006 08:08 PM

Evo i mene da vas sve smirim!

Ljudi, potpuno ste poludeli!

Po nekima stvar je dobra a po drugima, kad bi se sve kritike sabrale ispada da je cela pesma skup pogresnih slucajnosti: kad se sve sabere - ne valja kick, snare, bass, synthovi, hor i moj vokal. Posto ne valja ni mix verovatno je jedino dobra kafa koju sam pio u medjuvremenu (siguran sam da ce i to neko da prokomentarise):rotfl:

Salu na stranu, mislim da ovde mnogo ljudi mnogo zna i da bi trebali svi zajedno da otvorimo label / recording / mixing i mastering studio.

Sto se tice Vracha viza je u soshki i stvarno bih voleo da ga posetim u Londonu. Ako se nije naljutio, nek se vrati na forum i nek mi napise koliko bi kostalo da sredi sve sto ne valja i koliko bi to pomoglo zajedno sa njegovim kontaktima da se meni nadje izdavac u Engleskoj. Treba probati sve sto moze da pomogne. Inace, Air mnogo volim.

Kao sto je Oggy spomenuo, zaista imam tri ponude iz inostranstva ali i dalje odugovlacim ne bih li izvukao sto vise kinte pa da mogu vise da ulazem i u svoje i u tudje znanje.

Takodje mi je mnogo bitno da se muzika dopadne svim Rumljanima jer su to zesce zajebani kriticari. ;)

Hvala svima koji su ucestvovali!

DaBear 02-06-2006 10:31 PM

Re: Evo i mene da vas sve smirim!

Quote:

Originally Posted by Defragment
Ljudi, potpuno ste poludeli!

Po nekima stvar je dobra a po drugima, kad bi se sve kritike sabrale ispada da je cela pesma skup pogresnih slucajnosti: kad se sve sabere - ne valja kick, snare, bass, synthovi, hor i moj vokal. Posto ne valja ni mix verovatno je jedino dobra kafa koju sam pio u medjuvremenu (siguran sam da ce i to neko da prokomentarise):rotfl:

Salu na stranu, mislim da ovde mnogo ljudi mnogo zna i da bi trebali svi zajedno da otvorimo label / recording / mixing i mastering studio.

Sto se tice Vracha viza je u soshki i stvarno bih voleo da ga posetim u Londonu. Ako se nije naljutio, nek se vrati na forum i nek mi napise koliko bi kostalo da sredi sve sto ne valja i koliko bi to pomoglo zajedno sa njegovim kontaktima da se meni nadje izdavac u Engleskoj. Treba probati sve sto moze da pomogne. Inace, Air mnogo volim.

Kao sto je Oggy spomenuo, zaista imam tri ponude iz inostranstva ali i dalje odugovlacim ne bih li izvukao sto vise kinte pa da mogu vise da ulazem i u svoje i u tudje znanje.

Takodje mi je mnogo bitno da se muzika dopadne svim Rumljanima jer su to zesce zajebani kriticari. ;)

Hvala svima koji su ucestvovali!

suvise sam star da bi se ljutio...kad se preturi puno toga preko glave, nista nemoze da te iznervira......ja sam rekao da ne uzimam pare od "smrtnika". kad dodjes, ponesi fajlove pa ce mo da vidimo...

idekius 02-06-2006 11:19 PM

Re: Evo i mene da vas sve smirim!

Quote:

Originally Posted by DaBear
suvise sam star da bi se ljutio...

A da sam ja to rekao, onda bi se naljutio :confused::rolleyes::mrgreen:

All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM.