![]() |
Quote:
a mozda to kod nas basista radi specijalno :D |
Pre bi rekao Lunista jer je slucaj lune a pulsar je malo opasniji po kompatibilnosti
|
Pa valjda je CW CW samo sto je razlika u DSP-u?
|
pa jeste ali via chipset je bio problem samo pulsarovcima ako se ne varam
|
Donekle tacno i jedno i drugo. AD\DA konvertori su kod svih CW kartica isti, tako da tu nema nikakve razlike. Pulsar + ima balanced i\o, ali iste AD\DA. Ona Oggy-eva prica o AD\DA ne stoji, a narocito ne da Luna ima chincheve, a i da ih ima, nista strasno :D , tj. svejedno je da li je cinch ili stereo banana.
Pulsar se zaista drugacije ponasa sa VIA, ali zbog veceg broja DSP-a, tj. zahtevi koje namece PCI magistrali su veci, ali ko kupi plocu gde pci magistrala radi kako treba, nece imati nikakvih problema ni sa 3xPulsar dva. |
Quote:
A ako niste znali ima i obrnutih slucajeva. Recimo Yamaha DSP Factory pak nece da radi sa Nforce ultra400 cipsetom a radi sa via. Naravno nije problem u hardveru vec u drajverima jer zadnji koji je izasao za ovu karticu datira iz 2002 godina a nforce se pojavio kasnije. |
Istina je da sam malo ponesen zarom pisanja napravio previd, te pobrkao Lunu i Pulsar jedan, ali ne u potpunosti jer Z link zaista ima RCA (chinch) konektore (koji mi u celoj prici nisu nista jasni).
p.s. Inace prica oko basista uopste ne stoji posto sam to i sam (propade ti teorija) ;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:11 AM. |