![]() |
A gde je "dugme" prikazi poruke od tvoje poslednje posete...to je komanda do kindera
|
Super je i ovaj crni skin, jedino mi fali sto nije pri vrhu ono 'pogledaj poruke od zadnjeg spajanja'.
|
Ja se nekako navikao na onaj stari skin :oops: :roll: i ovaj crni mi je nekako cudan :oops:
|
maadaaa :) ......posle 20-tak minuta na forumu malo sam se privikao :wink: :D
|
Quote:
za "odgovor" i "nova tema": jesi mislio da treba ici na engleski jezik, ili samo na drugi font slova? |
Quote:
komanda za postove je sada dole (ispod liste foruma)... |
uputstvo:
1. klik na "Profil" i izaberi jednu od 2 ponudjene teme. 2. klik na "Profil" i izaberi jezik. >>>> Kako Forum okuplja clanove iz "zemalja okruzenja", tako su sad postavljeni jezici: Bosanski, Hrvatski, Slovenacki, Makedonski, Srpski-cirilica i Srpski.<<<< |
nemoj mi samo stavit cirilicu, drugo sve kuri ;)
a bili okvir mi ne smeta na bilemu forumu, na crnemu bi moga bit crni ili da ga nema?! a ovo ispod mi isto ne smeta u bilemu forumu, ali na crnemu bi sve stavi bez slicica - obican font, moze onaj sto pise (na crnemu forumu) edit, quote... bdv. a ko je ancica secan? |
a jel moze malo veci font slova ... mnooogo je sitno ..
Zamisli ko koristi rezoluciju 1600x1200 ima da mu ispadnu oci :oops: |
Da se i ja pridruzim davanju konstruktivnih predloga.......mada je vise samo potvrda Sandrovog i Ivanovog predloga :wink:
Meni takodje nekako odskace ovaj beli okvir na avataru i kad bi font slova bio za nijansu veci |
All times are GMT +1. The time now is 06:36 AM. |