![]() |
Quote:
Dobro ?alu na stranu, sada ?elim da ptam: Zar svi smatrate da je Sidechainer nepotreban u situacijama koje sam gore naveo? :roll: I jo? da vas sve pitam. Recimo, da se moj song zavr?ava FADE OUT-om i ja finalni zvuk propustim kroz kompresor. Da li ?e one sve ti?e i ti?e zvuke (na kraju songa) kompresor poja?avati ili mo?e da se podesi da ne reagira na zavr?etku pjesme. Kako to treba odraditi?! :roll: |
Quote:
|
fade out ucini nakon masteringa i rijesi si stvar. 8)
bdv. a i kad cinis fade ou u mixu (nebi priporuci) kompresor ne utice nista jer je u serije smisten isprid fadera. :wink: |
Shady jeba mi sve na svijet!!!
Grdilo postova da se konacno dodje do jebene kompresije u masteringu i to loshe (kad citava "matrica" potone kad udje vokal). Kakav s/c bre?? A kompresija i automatizacija kako je ti vidish nema veze jedno sa drugim. Poslushaj shto ti ovi ljudi objasnishe i ne preispituj mnogo. Potpuno su u pravu. |
Quote:
|
Quote:
|
opet si nervozan!!! :)
Kada radim aranzman i pri kraju sam najlakse mi je lepo samo sve spustiti na dole i kraj price ali bolje je pricu zavrsiti nekom preliminacijom |
Ok, Bo?kovi?u, u pravu si. :oops: Ja nabavio SC tek prije neki dan, a ve? mislim da sam otkrio ameriku. :mrgreen:
|
Quote:
|
ja se ne slazen :roll:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:04 AM. |