![]() |
cekaj bre, bolan kako god hoces :) sta je radio, sve ili produkciju ili aranzman ili sta??
|
sve osim texta.
znaci muziku, aranzman, produkciju. ma najboje da to on objasni, samo sto mislin da je trenutno sa divojkon na moru i da mu ni bas do konpjutera ;) |
STS
Evo i mene iz Internet Caffe-a,samo da ostanem u toku!
Ja sam kupio Powersampler kartu 2001,i tada sam dobio STS3000 koji sam odmah brzo nadogradio sa STS4000(99euro),mislim da je isti djavo da nisam nista specijalno dobio tim ali eto....... Mislio sam da ga prosirim sa STS5000 ali sam odustao posto Halion i ostali softverski Sampleri rade mrak stvarno nema potrebe za tim. Mozda sa DSP-om dobijas na rasterecenju CPU ali da je zvuk sample-a nesto kvalitetniji cisto sumnjam jer se i kod njega opet sve konvertuje u wave. Imam starog Akai S3000XL i kad pustim preko mixete sa njega isti sound kao sa STS4000 zvuci mi nekako "masnije". Ne znam mislim da nije subjektivno nego da je ipak fakt. Pitam se jel iko poceo radit sa novim AKAI softwerskim samplerom i moze li se nabavit preko %&#"$? Nesto sam otanjio sa lovom a ovde na moru imaju "svjetske" cijene! Pozdrav od Bumbara! :scared: |
All times are GMT +1. The time now is 01:43 AM. |