![]() |
Quote:
BTW : ja takodje jos nisam otrkrio tu misteriju jednostavnosti uaranziranju i produkciji tako da odgovora nemam |
Quote:
Drugo ako cemo za svaku pesmu koja se okaci samo pricati da je genijalna i da je sve super onda ne vidim razlog da se kace uopste.Jednostavno napisite napravio sam pesmu a mi cemo : super genijalno i ostale hvalospeve i to je to. Znaci ne vidim poentu da se trazi kritika ako ne zeli da se saslusa razmisli o njoj i onda prihvati ili odbaci. A sto se tice price od "SVE NEKI MAMINI "VELIKI" KRITICARI ...." pa do kraja..... izlisno je i komentarisati |
Najbolje stvari su jednostavne stvari :wink: Caka je da napravis da bude prosto a DOBRO :wink: u tome je najveci stos i tu nema neke preterane filozofije. Sto vise filozofiras samo komplikujes stvari :roll: (evo i ja sam sad :) :roll: ).
|
A da..... :roll: Mozda sam ja malo pristrasan ali se meni mnogo svidja bass u pesmi :D :wink: . Rekao si da si koristio Stylus ali ja ne mogu da nadjem tu boju :? Sta je u pitanju ako nije tajna :?:
|
vidi greska, bas je Trilogy, rock pick pusten kroz Amplitube. Da se dobije ona ostra trzalica...
|
Pa i meni je bilo cudno za Stylus, a posle kad sam poceo da pisem "brzi jezik nego ono sto mislim" :oops:
|
Pjesma mi se bas svidja, tako da sve moje zamjerke shvatis kao dobronamjerno trazenje dlake u jajetu.
ja bi je svrstao stilski negdje izmedju grupe haustor i ekatarine (bar je tako cujem). rijeci su odlicne. Glas je ugodan. kad bi mene pitao ja bih u refrenu one mnogobrojne 'nismo, nismo...osim zadnjeg 'nismo'), zamjenio samo sa jednim otegnutim 'niiiiiiiismo' mislim da bi to leglo bolje. (prilikom pisanja pozeljno je misliti i na pjevaca, da ima dovoljno zraka kad bude pjesmu pjevao uzivo, a po mogucnosti i na publiku da i ona moze uz njega to zapamtiti i pjevati). bubanj je uradjen super-mrak :), pogotovo prelazi, dok slusam ovu pjesmu noga sama cupka od pocetka do kraja :). nemam nikakve kvalitetne monitore, vec neke glupe od linije, ali mi i na njima kompletna pjesma zvuci odlicno. mozda mi se kick cini mrvu tih? onaj klavir s pocetka je originalan, ali kako nisam neki klavirista a pogotovo tonac, ne znam sta bi mu trebalo dodati da bude jos bolji. (mozda da sustain zadnjeg akorda malo duze traje?). ono solo zadnje na klaviru melodijski je skroz ok, malo je tiho, a bilo bi puno bolje da je odsvirano leprsavije, pogotovo prvi dio sola. Sve najbolje, nemoj sta zamjerit. p.s. na cemu si radio bubanj? |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:49 AM. |