![]() |
Ja glasam za Zeljka. Ne znam koje jos dobre pesme ima, ali glasam pre svega d apobedi neko sa nasih prostora. Bolje to nego opet neki turci ili nemci.
|
Quote:
U ostalom, videcemo veceras. O "seljacizmu" u Zeljkovoj pesmi mislim da nema govora. I onako ne znam sta to treba da znaci... Idekius je inace moj dobar drug, al' kad nesto odvali.... :lol: U svakom slucaju, ja sam uz Zeljka, i ocekujem njegovu pobedu! |
idekiusu se zeljko pomalo uvlaci pod tvrdu rockersku kozu ;)
|
I kona?no: Koja zemlja od favorita ima najvi?e ljudi u dijaspori :?: :?: :?:
UKRAJINA :!: :!: :!: Toliko o muzici... |
dobar je Zeljo...svaka mu cast :!: :!: :!:
|
Slovenija, BiH, Hrvatska
Svi po 12 poJena. :wink: Najve?a je provala kada je Slovenija glasala: AND FINALLY... SLOVENIA! aaaa... hm... SiCG! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Lj-uuuuuuuUUuUUUuuuUUUuuu (triler kroz nos - ti znas kao vec ko nama blizak :twisted: )de koje ne volim... O tome koliko su tripovi s' gitarama zastareli treba suditi nakon gledanja svetskih TV stanica sa njihovim retro tripovima gde otprilike samo gitara i ima... Sve je stvar ukusa, ali kada cujem muzicare koji tripuju, mnogo su dobri, pametovanja i sl..... bljaaaaaak :roll: :D Ne kazem da ostalo ne valja, ali ja volim proste stvari, pevanje bez ukrasa, konkretan rif... Mislim da nesto sto je dobro nema potrebe kititi i ulepsavati i kititi... Samo da kazem ostalima da ne postoji nikakva prepirka izmedju AvaX-a i mene po pitanju evrovizije, mislim prepirka u negativnom smislu. AvaX i ja se druzimo i posecujemo, krajnje nepristrasno tvrdim da je covek jedan FENOMEN od klavijaturiste sa izuzetno impresivnom tehnikom, ali to sto podrzava Zeljka i fruladzije, to mu ne oprastam, ma da ipak nebih nikada uvredio coveka koji goste docekuje sa onakvim lazanjama :shock: :lol: P.S. Onih 12 poena Hrvatske!!! Znam da je Sandro prodao opremu i ulozio u kredit za mobilni samo da bi meni napakostio. :D |
Quote:
|
:lol: Ispravka! ?ini mi se da je i Mac. tako?e 12. :wink:
Ma Rus-slana razvaljuje bi?em ?ovje?e! :twisted: (Brena al iz Ukraine) Kakav sado-mazo nastup! Ma svi bi ju sad... :twisted: Lijepo izdava?i i sponzori ka?u: Mora? imat' sis i dupe da bi "zakora?io dalje..." :roll: "?to me majko rodi mu?ko..." |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:19 AM. |