![]() |
Re: DAW - Optimizacija WinXP-a !
Quote:
ht moze radit probleme, ali ako ti radi bolje sa njim drzi ga ukjucenega. :da: ja ga isto drzin ukjucenega jer mi ne cini probleme, a kazen nisan usporedjiva radi li bolje ili ne. u svakon slucaju radi stabilno. :da: |
Da li je neko instalirao onaj XP-DAW i u cemu je razlika u odnosu na xp prof?
|
Sandro,
naprimjer, kakve probleme mo?e praviti ht... Tek sam nabavio ma?inu sa htom pa me čisto zanima. :) Off Zanima me informacija.. mo?e li se kako naći taj XP DAW? |
Quote:
moja maticna je bila prva maticna sa ht-om, koja se pojavila na trzistu. kad san je dobi, misli san da nikad nece proradit. pravila mi je neopisive probleme, ali san bi tvrdoglav i bogami mi je sad najstabilnija konfiguracija koju san ikad ima i ht mi je enabliran. :da: inace, ht moze pravit probleme u instalaciji drivera ovisno o modu u kojemu je xp instaliran ili ako sve radi, moze se zbog njega javjat nekako pucketanje u snimku. to su najcesci problemi koje san vidi da ljudi imaju, iako ih ima koji kazu da ima sa ht-om sistem radi brze i bolje. e sad... meni sa ht-om sistem radi, a radi li brze, to nisan usporedjiva. mozda radi i sporije, a ja tega nisan svijestan. ;) |
Ja znam da sa HT-om ne radi Pro Tools LE, bar ova 6.4 verzija...
|
Quote:
|
:o De podsjeti me malo... pliz. Kako se zove fajl? :uhoh:
|
Quote:
|
:mrgreen: ajd sad za nas retardirane - STA JE Hypertreading i cemu to sluzi???:banghead: :rolleyes:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 10:15 AM. |