![]() |
hteo si da kazes da je alesis bolji od genelec-a ?
ili je to zbog jednog inch-a vise... :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ma ljudi, sve je stvar ukusa i toga kako ste navikli da slusate... ja evo, nema sanse npr. da radim sa NS10-kama a 90% studija u svetu ih ima kao referenca i pricaju da su zakon. Mogao bih da ih koristim za proveru jer stvarno jesu dobre kutije i pokazu mnogo toga, ali vise sati rada sa njima, nikako. Takodje znam da su mnogi ljudi na Genelecima napravili vrhunske snimke i mixeve. Ja ne mogu da radim sa njima jer su brzi (mislim na response)... npr. dok nisam poceo da se bavim ovim muziku sam slusao na starim Nishkim kutijama (50-ica) preko Technicsovog pojacala iz 88-e... Alesisi su sa druge strane "tupi", mekani i to je zvuk na koji sam otprilike navikao i iz tog razloga sam ih i uzeo... sledeca investicija ce mi verovatno biti neki veci tannoy (minimum 8-ica) jer mi jednostavno takav sound najvise odgovara za visecasovni rad...
tako da.. boskovicu, ne 3puj se :) |
Znam Svedjanina koji je postao svetski poznat trance artist uradivsi mix koristeci Alesis M1 Active MK II...
Ima trenutno "single of the week" na Armin Van Buuren-ovom "A state of trance" show! Ja svima preporucujem te monitore kao najbolje u toj klasi (iako ih nikada nisam cuo,ali znam kako zvuce mixevi koje je Svedjanin radio na njima :lol: ) |
NS10-ke su mi cesto ukljucene danima i nikakav ali nikakav zamor ne osetim (bas suprotno).... Te kutije su broj 1
|
pardon.. ja sam mislio na sound :) smeta mi to sto su toliko brutalne kutije :)
|
Quote:
Kvalitet rada zavisi prvenstveno od toga koliko poznajes monitor na kojem radis. NS-10M jeste studijski standard i stvarno su sirove do bola... |
Quote:
|
Quote:
glanc nove.Ne znam koliko mu je vjerovati,ali vidjecemo. Sta vi kazete na ovu cijenu?? |
All times are GMT +1. The time now is 05:05 PM. |