Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Nuendo/SX MIDI port (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8392)

SandRob 23-11-2003 05:21 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
desnim klikom my computer pa properties pa hardware pa device manager moras da otvoris na pulsaru wave sourceova i destinationa 16 cini mi se najvise...tako i sa midi out-om i in-om

mene taj seting od pulsara samo zbunjuje, zato ga ja nikad ne diram. da ga kogo ne spomene na forumima zaboravi bi i da postoji. ;)
bitno je napravit dobar projekt i u njemu se sve lipo izdefinira 8)

idekius 23-11-2003 05:35 PM

Quote:

Originally Posted by sandrob
Quote:

Originally Posted by Eon
desnim klikom my computer pa properties pa hardware pa device manager moras da otvoris na pulsaru wave sourceova i destinationa 16 cini mi se najvise...tako i sa midi out-om i in-om

mene taj seting od pulsara samo zbunjuje, zato ga ja nikad ne diram. da ga kogo ne spomene na forumima zaboravi bi i da postoji. ;)
bitno je napravit dobar projekt i u njemu se sve lipo izdefinira 8)

Ja to setovanje pogledam sa strahopostovanjem, kleknem na kolena s' pogledom uprtim u monitor, izgovorim molitvu bogu creamware-a i zatvorim to...

SandRob 24-11-2003 02:08 PM

jebate, sad san prova sx i potuno ista stvar se dogadja ko i u nuendu. inace, su sve isti bugovi. :?

btw: u nuendu 2.0 ovo podesavanje portova je radilo bez problema :?

idekius 24-11-2003 03:41 PM

Quote:

jebate, sad san prova sx i potuno ista stvar se dogadja ko i u nuendu. inace, su sve isti bugovi. :?

Koju verziju SX-a koristis? Koji dongle emulator? Jel' instaliras update na 2.01?
Nemoguce jer sam ja po tvojim savetima to lepo podesio i upamtio je iz prve...

SandRob 24-11-2003 04:01 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Quote:

Koju verziju SX-a koristis? Koji dongle emulator? Jel' instaliras update na 2.01?

koristin 2.01 (h2o)

znaci, kad otvoris cubase, ne vidu ti se emulated u izborniku?
meni sve pamti osim 2 cw kanala.

a provaj cw kanale preimentovat?
recimo - prvega preimenuj u "Pulsar"
a drugega i "MIDI Out". onda zatvori sx i vidi, kad otvoris, jeli ti sacuvalo ili je vratilo stara imena?

btw: ma ovo i nije neki veliki problem, jer meni emulated kanali nisu aktivni, ali me zivcira.,

idekius 24-11-2003 04:07 PM

Quote:

Quote:

Quote:

koristin 2.01 (h2o)

znaci, kad otvoris cubase, ne vidu ti se emulated u izborniku?
meni sve pamti osim 2 cw kanala.

a provaj cw kanale preimentovat?
recimo - prvega preimenuj u "Pulsar"
a drugega i "MIDI Out". onda zatvori sx i vidi, kad otvoris, jeli ti sacuvalo ili je vratilo stara imena?

btw: ma ovo i nije neki veliki problem, jer meni emulated kanali nisu aktivni, ali me zivcira.,

Probacu posle, samo da zavrsim nesto na net-u. Inace mislim da je problem u verziji cubase. Jakoristim onaj ripovani 2.0 (skoro ceo disk mozda manje, ali minimum 300 mb i ima sve one pdf fajlove sto naravno nije bitno ali ti gazem cisto zbog verzije), zatim instaliram update na 2.01 i zatim onaj H2O dongle emulator.

idekius 24-11-2003 04:18 PM

Ups! Izvini! Vide se emulated u izborniku, ali su po difoltu namesteni ovi koji nisu emulated. Probao sam rename ova dva koja nisu emulated, ali nece to da upamti. Jedan sam krstio zurla drugi surla...

puRe 24-11-2003 04:20 PM

Quote:

Jedan sam krstio zurla drugi surla...

:rotfl:

SandRob 24-11-2003 05:03 PM

Quote:

Ups! Izvini! Vide se emulated u izborniku, ali su po difoltu namesteni ovi koji nisu emulated. Probao sam rename ova dva koja nisu emulated, ali nece to da upamti. Jedan sam krstio zurla drugi surla...

eto, jeli vidis :roll:
a ja san se vec poce infisavat, da je to samo u mene :?

SandRob 24-11-2003 05:07 PM

Quote:

Originally Posted by purator
Quote:

samo ti zajebaji, ali ko ljubitelj synthova, ti bi treba uzet pulsara :roll:
baci oko ode. nadan se da imas dobro srce :wink:

Ma kupio bi ga ja odmah kada bi neko mogao da mi lepo objasni kako da koristim ulaze/izlaze iz ASIO drivera Digi002 sa mogucnostima Scope platforme...

spoji audio i midi izlaze iz digija u pulsara 8) (na vlastitu odovornost). :roll:

All times are GMT +1. The time now is 02:20 AM.