![]() |
Re: kX drajveri <PODESAVANJA>
hm, ja sam ti lijepo govorio...
|
@All
Imam problem. Ne znam sta sam uradio ali sada kada pokusam da izaberem ''ASIO DirectX Full Duplex Driver'' , Cubase mi prikaze poruku koja glasi: '' ASIO DirectX Full Duplex Driver could not be loaded'' ali kada stavim ''kX ASIO'' onda sve funkcionise ali preko njega ne mogu da snimam mikrofon.... ili mogu? Ako mogu, molio bih nekoga da mi objasni kako da podesim kX i ako neko zna zasto ne mogu da otvorim ''Full Duplex''. Probao sam da reinstaliram drivere ali nista se nije promenilo... plz help |
reinstaliraj cubase
|
Mislim da nije problem u Cubase-u jer u Reasonu takodje ne mogu da otvorim taj driver :(
Imam jos jedno pitanje... Povezao sam DSP po onim slikama sa prve strane i sve funkcionise sem jedne stvari. Snimim vokal i onda kada hocu da ga preslusam, cuje mi se samo na levom zvucniku...wtf?! :) |
Quote:
|
aha...ok...sad cu da pokusam..thnx!
A jel znas zasto cujem vokal samo levo kada ga preslusavam? |
:D to je to! Radi Full Duplex! Hvala Leshonikus! ;)
ovo je prvi put da mi se nesto zabugovalo, nisam znao sta treba, pa sam se malo uspanicio.. :) |
Quote:
|
Ne mogu da nadjem tu temu gde si to objasnjavao...jel mozes da okacis link pa da pogledam?
|
Quote:
PS. To sto ti je nestala directx instanca moze biti da je zbog logicke greske na disku. Pokreni chkdsk c: /f preko Run (start-->Run). Umjesto c stavi odgovarajucu slovnu oznaku particije koju zelis skenirati... |
All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM. |