![]() |
Naravno , prvo aran?iram . Raditi sve istovremeno je neozbiljno ( mada sam to radio ) . Ne gubim ?ivce , ni?ta time ne dobijam . Nikad ne gledam na sat ,
gledanje na sat = gubljenje vremena . Pu?enje sam ostavio . Napi?em brzo , aran?iram brzo , produciram sporo ( jer ne znam pa se ?esto " vrtim u krug " ) . Ne pravim predahe . Uvek sam zadovoljan sa onim ?to uradim ( kada uradim ) . Za?to ne bih bio ? P.S. Mislim na muziku i aran?man . Produkciju tek u?im ( zadovoljan sam sa dosad nau?enim ) . |
Quote:
Mislim da je jednom u intervjuu odgovorio da je "kola? tehnika" akadamski priznata umjetni?ka tehnika, pa je sasvimu redu da se koristi njome, kad su ga pitali vezano za optu?be da je pokrao ve?inu svojih pesama :mrgreen: |
Dejavu... Kao da sam sa nekim ovo vec prepricao... :D
|
Quote:
Znaci te price o kradji pesama ostavite po strani, jer sam i ja dosao do istog zakljucka slusajuci svoje radove od pre 10 godina ( :!: ). I stvarno su mi ideje bile takve da ne verujem da cu ikada ponovo imati slicnu inspiraciju. A onda, slusajuci velika svetska imena, i njihove radove nekada i sada, dolazim ponovo do istog zakljucka. Znaci, sve to ide sa godinama.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:37 AM. |