![]() |
Quote:
hi! i mene to se dosta cesto desava, odjednom zatvori se cubase sx..bez nikakav warning ili neki errormessage... :shock: :shock: zato sad radim samo sa reason sve funkcionise perfekt :D |
Da, da, i meni se to desava.
Izgleda da to ima neke veze sa Waveshellom :? |
Da li moze da mi radi Cubase SX na 266 MHz i 128 ram. Video sam da imam taj program pa bih ga malo isprobao i da li mogu u Cubase-u da pravim muziku bez icega tj. bez upotreba klavijatura.
|
Quote:
Uostalom, sacekaj pa instaliraj na novi kompjuter. |
definitivno ne moze na toj brzini i sa toliko rama...ali mozes u Cubase-u da radis iskljucivo sa waveovima za sta i jeste bolji nego sa midijem
|
Quote:
|
cini mi se neka vrsta zakrpe za wavesove pluginove koji nisu radili u Sx-u...mozda gresim neka me neko ispravi
|
Waveshell je mali VST plugin koji pri ucitavanju SX-a (ili nekog drugog VST hosta) ubacuje sve Wavesove pluginove kao VST (iako su DirectX) i omogucuje koriscenje automacije te je prakticniji nego koriscenje pluginova kao DirectX.
Isto to postoji i za ProToolse u vidu RTAS Waveshella. VST Waveshell 4 je imao nekih problema (pogotovu sa Nuendom) te su izbacili njegovu reviziju. |
da. pretpostavja san da je to to, ali nisan moga provjerit, jer sam ja taj file izbrisao odmah nakon instalacije wavesovog paketa.
naime, svaki put kod otvaranja cubase-a vst32 su mi se izlistavali wavesovi pluginovi, ali ih nakon toga svejedno nisan moga koristit kao vst, nego samo ko direct-x? moze bit da je to zato sto ja jos uvik koristin stari cubase vst32? btw: ako neko ima updatean waveshell, moli bi ga da mi ga posalje na emajl, jer bi voli wavese koristit ko vst pluginove? :roll: |
All times are GMT +1. The time now is 02:29 PM. |