![]() |
Re: Plug-ins 2016
Quote:
nisam ih odavno palio ni jedan, posto mi je onaj na PoCo u demo modu, ali kad god sam uporedjivao bila je velika razlika edit a ipak ne rade ni na slicnim procesorima...ne razumem se previse sad u sitna crevca... ako nije isto, ne cudi me zbog cega nije |
Quote:
Uradi to ako mozes, bilo bi super, samo uzmi u obzir ovo: Convert Threshold Settings between TDM/PowerCore and VST/AU/RTAS In order to convert an old (TDM/PowerCore) setting to a new (VST/AU/RTAS) setting you only need to change the Threshold parameter by +16 dB (counter clockwise). The factory settings included with the plugin are already modified so that they corresponds to the factory settings in the TDM/PowerCore version. Old Threshold Setting (TDM/PowerCore) New Threshold Setting (VST/AU/RTAS) –15 dB +1 dB = –15 + 16 dB –20 dB –4 dB = –20 + 16 dB –30 dB –14 dB = –30 + 16 dB –40 dB –24 dB = –40 + 16 dB Znaci ako si treshold stavio -15 na PoCo verziji, na native verziji stavi +1 , ako je -20 na native verziji stavi +4. Softube tvrdi da je jedina razlika tih 16db inputa. |
Jel' mozda neko uspio da izvali kako da McDSP loaduju presete u Cubase 5?
Ja se evo kao nesto logicki igram ali dzaba. |
nisam ni ja mogao u c5, ali ise ni nisam na njemu od kad je cubase artist 6.5 64bita, tamo rade preseti zz
|
Ja ne vidim presete na steven slate vtm. Cubase 8.5 64bit.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Ni ja na VTM, ali tu mi ni ne trebaju nesto :)
Na McDSP bi vec mogli da valjaju... Ono, svidi ti se neki pa prisrafis... |
Plug-ins 2016
Ozbiljna firma McDSP 👍🏻
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Pa vidi, preseti postoje u c:\program files\McDSP, ali njet da ih natjeram da ih vidi
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:24 AM. |