Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB miks (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=47468)

Mika Technika 19-06-2015 03:39 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 366679)
Sve se raspada (i analogno i digitalno), samo na drugačiji način :)

Pun pozdrav,

Vasa

Tako je, samo sto plugin ne mozes da zgazis, jer se raspadne u startu.

Arthur 19-06-2015 06:30 AM

Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB

bogami, api2500 wavesov se raspadne na mnogo lep način kad ga raspališ u sulude vrednosti.. :da:

Mika Technika 19-06-2015 10:53 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 366686)
bogami, api2500 wavesov se raspadne na mnogo lep način kad ga raspali? u sulude vrednosti.. :da:

Ahahahhahahaha, tako je!:)))
Dobar je za paralelnu :)

tajna92 19-06-2015 10:53 AM

Da bi se adekvatno uporedili digitalni i analogni "zvuk", tj. audio signal, potrebno je pre svega znati kako rade i jedan i drugi sistem.

Ja bih rekao da i jedan i drugi imaju i dobre i lose strane i raspravljati o tome je presipanje iz supljeg u prazno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

darkstar 19-06-2015 06:02 PM

Quote:

Originally Posted by tajna92 (Post 366693)
Da bi se adekvatno uporedili digitalni i analogni "zvuk", tj. audio signal, potrebno je pre svega znati kako rade i jedan i drugi sistem.

Ja bih rekao da i jedan i drugi imaju i dobre i lose strane i raspravljati o tome je presipanje iz supljeg u prazno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, a awacs ima dve iste noge, narocito levu.
:-)

OFF 19-06-2015 08:46 PM

Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB

tako je, oboje je bolje jedno od drugog

Plishani 19-06-2015 09:57 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 366681)
SSL x rack, Distressor, Maselec MLA-2,
API 2500...
E sada ti meni objasni, koji se plugini ne raspadaju kada stavis ratio veci od 2, i kada momacki nagazis kompresor.

Hajd', kad već igramo ping-pong:
Massey L2007, Avid (Euphonix) channel strip, Sony Dynamics (onaj originalni, ugradjen u OXF-R3 konzolu), ovako, na brzinu.

Bajdvej, iz čiste radoznalosti, prilikom tog digitalnog raspadanja, koji je otprilike nivo (RMS) signala na ulazu u procesor (plug-in)?

p.s. meni taj Api zvuči raspadnuto čak i kad samo proturim signal kroz njega, bez kompresije... izgleda da imamo različito shvatanje raspadanja.

darkstar 20-06-2015 12:24 AM

Dajte ljudi po primer, zanima me o cemu govorite.

Mika Technika 20-06-2015 05:36 AM

Quote:

Originally Posted by Plishani (Post 366701)
Hajd', kad već igramo ping-pong:
Massey L2007, Avid (Euphonix) channel strip, Sony Dynamics (onaj originalni, ugradjen u OXF-R3 konzolu), ovako, na brzinu.

Bajdvej, iz čiste radoznalosti, prilikom tog digitalnog raspadanja, koji je otprilike nivo (RMS) signala na ulazu u procesor (plug-in)?

p.s. meni taj Api zvuči raspadnuto čak i kad samo proturim signal kroz njega, bez kompresije... izgleda da imamo različito shvatanje raspadanja.

U glavnom je nivo rms-a od 20 do 17.
To je za api.

Jan 20-06-2015 03:09 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 366656)
nije va?no da li je Lex Luger radio bitove na krekovanom FL ili na kupljenom MPC, va?no je i ko je brbljao preko toga.

Sla?em se

All times are GMT +1. The time now is 07:44 PM.