![]() |
Quote:
|
Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB
bogami, api2500 wavesov se raspadne na mnogo lep način kad ga raspališ u sulude vrednosti.. :da:
|
Quote:
Dobar je za paralelnu :) |
Da bi se adekvatno uporedili digitalni i analogni "zvuk", tj. audio signal, potrebno je pre svega znati kako rade i jedan i drugi sistem.
Ja bih rekao da i jedan i drugi imaju i dobre i lose strane i raspravljati o tome je presipanje iz supljeg u prazno... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Quote:
:-) |
Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB
tako je, oboje je bolje jedno od drugog
|
Quote:
Massey L2007, Avid (Euphonix) channel strip, Sony Dynamics (onaj originalni, ugradjen u OXF-R3 konzolu), ovako, na brzinu. Bajdvej, iz čiste radoznalosti, prilikom tog digitalnog raspadanja, koji je otprilike nivo (RMS) signala na ulazu u procesor (plug-in)? p.s. meni taj Api zvuči raspadnuto čak i kad samo proturim signal kroz njega, bez kompresije... izgleda da imamo različito shvatanje raspadanja. |
Dajte ljudi po primer, zanima me o cemu govorite.
|
Quote:
To je za api. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:44 PM. |