![]() |
Re: DMP3 ili Interface Firewire Focusrite Saffire PRO 14
Quote:
razliku koju bi dobio, ja ti garantujem da trenutno ne bi osetio, mozda tek kroz neki placebo... iste preampe ima i 2626, stim sto ima vise i/o pa ga dosta ljudi, a koliko vidim i clanova rumskog, koriste samo kao preamp uz neku bolju kartu, ja je zato i koristim i ako budem menjao, menjacu samo za neku daaaleeeko skuplju i osetniju opciju, cak je i tad mozda ostavim kao preamp za bubnjeve itd... jedina osetna razlika izmedju 610 i 2626 je u izlaznom signalu za monitore... 2626 se cuje za jedno 30 posto jace, to je sve... nije mi cilj da tebe ili bilo kog navedem uzmi to i to zato sto sam ja to imao ili neko peti, ne, meni je do toga da kazem da nije uvek razlika tolika koliko smo ocekivali, nije to ko kod telefona da ti 50 e pravi razliku... ovde tih 200 e prave mozda razliku u pakovanju, porezu, izvozu, marketingu itd...kazem jer sam u istoj situaciji bio... |
Kupi za 450 eura recimo Focusrite ISA One, pa usporedi s tim Profire preampovima. Jedino ako mislis da isto zvuci jednostavan ogoljeni single channel preamp za 450 eura i jedan od osam preampova s kartice, gdje je jos hrpa toga ubaceno i to sve za isto toliko eura...
Kazes da koristis samo preampove s Profire, kako napravis bypass konvertera? :) |
Quote:
ne koristim samo preampe na karti, koristim samo profire :D tj to mi je glavna karta, zato sam te pitao kako ti radi u konekciji sa rme... meni trenutno najvecu zbrku tu pravi sto izlazim preko adata na mixer, i onda moram i finansijski i takticki dobro da odlucim kako sve to da povezem a da pritom izbacim sto vise kanala na mixer... |
Quote:
|
Ljudi potrebna mi je pomoc oko RME HDSP9632 u pitanju je polovna kartica...zagrejan sam da je kupim....ako neko ima iskustva znacilo bi mi...Unapred hvala
|
All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM. |