Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Rifovi u Srbistanu - Blog (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=46196)

Dushan_S 01-08-2014 11:03 PM

Re: Rifovi u Srbistanu - Blog

Quote:

Izvinjavam se, lo?e sam formulisao, pa sam editovao originalni post. Pominju?i antizaverenike sam zapravo mislio na one koji se gnu?aju teorija zavere pa reaguju na sve mogu?e postove o HAARP-u, chemtrailsima i sli?nim stvarima iznose?i ?proverene nau?ne ?injenice koje pobijaju zaveru?.
Da bi postojala grupa ljudi koji su neka vrsta "tipa", oni moraju deliti neku vrstu ideologije. Teoreti?ari zavere to imaju. Oni koji reaguju negativno na to nemaju zajedni?ku ideologiju. Jednostavno, ako tebi sad neko do?e i ka?e da gitara nema 6 nego 5 ?ica ali masoni la?u javnost i prepravljaju svaki koncertni snimak i da ako puno ve?ba? gitaru, od toga dobija? pesak u bubregu, ako te takve tvrdnje iznerviraju, to ne?e biti zbog pripadnosti "anti-klanu" ve? zato ?to se to kosi sa znanjima koje poseduje? i sa zdravom logikom. One koji su protiv zavera ne objedinjuje set zajedni?kih uverenja i stavova, pa samim tim nisu "tip", kao ?to na primer, svi protivnici Vu?ka i njegove politike kao predsednika vlade me?usobno ne dele politi?ka uverenja.

awacs 02-08-2014 10:19 AM

Idemo ipak u kafanu :)

Pozdrav,

Vasa

Znak 02-08-2014 11:25 AM

U jednoj TV emisiji 1968. godine Džek Keruak, najveći bitnik, izneo je svoje viđenje rata u Vijetnamu: "To je zavera južnih i severnih Vijetnamaca da dobiju što više džipova u državi." Bio je mrtvosan od alkohola i pred milionskim gledalištem se zezao kao da je u kafani. Tako su ljudi u direktnom prenosu videli kako nastaju teorije zavere.

Dushan_S 06-08-2014 08:34 PM

Eto sad, natera?ete me da napi?em blog o teorijama zavere, a izbegavam tu temu :)

alavuk 06-08-2014 11:43 PM

napisi o pateticnosti harmonijskih struktura gitarista ? :P

Znak 07-08-2014 12:59 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 360960)
napisi o pateticnosti harmonijskih struktura gitarista ? :P

Gitaristi imaju najbolje harmonije, za razliku od klavijaturista.

alavuk 07-08-2014 09:15 AM

:)))) branoy gde si ? :)

silicon science 07-08-2014 10:38 AM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 360962)
Gitaristi imaju najbolje harmonije, za razliku od klavijaturista.

Ma Bitlsi su sranje

Znak 07-08-2014 09:03 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 360967)
Ma Bitlsi su sranje

Jedan, dva, tri, četiri, pet, ?est, sedam, osam, devet, deset...

Peace brother!

awacs 08-08-2014 12:26 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S (Post 360956)
Eto sad, natera?ete me da napi?em blog o teorijama zavere, a izbegavam tu temu

Haha, super. Nadam se da će? vi?e pisati o osobinama sledbenika teorija zavere nego o samim teorijama, po?to su one same po sebi potpuno besmislene dok se ne prime u narodu. Odnosno, mislim da svako ko čeka u redu u op?tini, po?ti, gde god... spontano smisli bar jednu teoriju zavere tokom te dugotrajne seanse (u stvari, bar ja :)). Ali d?abe je to dok od teorije ne napravi? hit, a da bi napravio hit mora da postoji dovoljno ljudi koje muči ista muka, ali nisu dovoljno ma?toviti da spoje babe i ?abe na zanimljiv i bajkovit način :)

Pozdrav,

Vasa

All times are GMT +1. The time now is 09:22 AM.