![]() |
Re: BFD3 je dostupan svima :)
Da, da .... probao večeras BFD3 sa BFD2 bibliotekom i .....
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/-xcpFQGKJc4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 00:50 :D |
BFD 3 Kontakt - i cao bella :wink:
|
Meni je veoma mucno da radim sa bfd3 kontakt varijantom.
|
Quote:
|
Meni nije uopste, poredam kako hocu, slozim kako hocu, osim sto treba malo vremena, as simple as that. Nista strasno.
|
Quote:
|
Sada sam bas probao kontakt verziju bfd3 :) .. nazalost, jedna svetlosna godina dalje od pravog bfd3 . o samim mogucnostima da i ne govorim .. ovo nije ni 5% onoga sto bfd3 nudi :(
|
meni bfd 3 radi ali samo u presonus studio one....
eto ako nekome nesto znaci.. |
bfd3 narodna verzija na Cubase-u ne radi multitrack outs, mixdown i sacuvan projekat gde se koristi ne moze vise da se ucita ..
Inace, u svemu ostalom je operativan .. postoji alterativa u koriscenju ali zahteva malo vremena .. multrack outs moze da zameni Dissolve part .. cuvanje projekta moze da zameni cuvanje preseta( pri svakom otvaranju projekta ponovo ucitati bfd3 i preset koji ste sacuvali) .. a mixdown moze da zameni realtime recording.. jednostavno dodate novi bus .. koji posaljete kao send kroz audio bfd.. solirate komponente i jednostavnim realnim snimanjem na novu traku izvucete wave komponente . 8-) Generalno , to je da kazemo mozda malo duze nego da sve radi .. ali posle par pokusaja predje u rutinu i ne razmisljate o tome :) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM. |