![]() |
Re: Cubase 7 Elements WORKED haha
Quote:
|
zasto trebas pljuvati tu verziju za 30eu ?? jesu ti trebali dati vise??
sto mi trazis onda na private daj link od cubesa??! ako ga pljujes. . . jadni smo |
Quote:
jadni smo |
Quote:
trazio sam link jer sam htio vidit kak izgleda novi cubase mikser http://www.steinberg.net/en/products...e/line_up.html |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
druze Ivane a sto ne verujes? , cak su eto i sliku stavili, da su u njemu, e sad dal su ga zeznuli skroz ili jos testiraju i popravljaju ne znam, al slika je tu.,, iii msm sta ima veze to sto sa novim updates dolazi i novi elicenser,, , ajde mi navedi sve krekovane verzije cetvorke, petice?? nema too kako update izlazi i oni odradjuju po redu, odrade jedan i to je to, dosta.
i petice nije bilo dve tri godine, ako se secas . pa se stiglo odradit, a ovi xlusive mi ulevaju poverenje da ce oni biti ti koji ce biti sada najbolji po tom pitanju. oni se usmere na jednu zastitu, i nju kad provale eto i tog programa, nece kazem oni ici od update-a do update-a kao ni pre niko. (ali cekaju malo da vide neku verziju ne odma 7.0.0. nego neku malo noviju pa nju zavrse. tako je bilo i 5.0 pa 5.1.1 i to je to, a izlazilo je kasnije jos verzija petice. |
Branoy, dok sve stigne, i sve sacekas.. ode zivot :rotfl:
|
Quote:
|
Jbte, to jednom kad udjes u tu potrebu za (besmislenim) update-ovanjem non-stop najeb'o si - definitivno mi drago sto je ta faza iza mene, a ne mogu reci da je nisam imao i da nije trajala :)
|
1 Attachment(s)
I ovaj je bio dobar :
|
All times are GMT +1. The time now is 11:40 AM. |