Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44906)

awacs 28-10-2013 07:20 PM

Re: "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :)

Ej, važno je da je svima do jaja. Cenim da je i Đorđu i Željku obaška do jaja da osete da su dobili neki fidbek, pa makar i odavle. Pošto oni nisu odavle, a i ostatak fidbeka na pesmu je Q. Nešto rade, vrte delay levo-desno, kenjaju, provociraju, super. Kenjajte i vi, sranje je zdravo.

Pozdrav,

Vasa

LACKY 28-10-2013 07:29 PM

Ma kojih 15 K evra, Tu cifru (makar i virtuelnu) u ovoj drzavi moze da dobije najvise njih 2-3-oje. Sem ako nije za novu godinu, a on ne moze ni za novu godinu!

awacs 28-10-2013 07:36 PM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 351800)
Kako to misliš? Pa to je valjda najvažnije za ovu našu ubogu scenu. Ako jedan andergraund rok bend uzima toliko ili bar taj red veličina onda postoji bar neka iskra nade da će ta vrsta muzike opstati.

Kakav te bolan andergraund spopao? To je pop muzika. Dejvid Bouvi isto koliko i Aca Lukas, Lu Rid isto koliko i Ceca Ražnatović. Wikluh Sky isto koliko i SARS i Dubioza. Ili Amadeus Band. Ili Azra i Bijelo Dugme. I grupa Cod. We're all in it for money.

Pozdrav,

Vasa

spartakus 28-10-2013 07:58 PM

Heatmene forum je pun dragocenih informacija,pa nema potrebe da se zapocinju nove teme..ehej pa kazem ja da smo trebali da napravimo neko okupljanje(ruma)..forum bi sigurno zaziveo..aj ziveli..

Znak 28-10-2013 08:28 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 351803)
Kakav te bolan andergraund spopao? To je pop muzika. Dejvid Bouvi isto koliko i Aca Lukas, Lu Rid isto koliko i Ceca Ra?natović. Wikluh Sky isto koliko i SARS i Dubioza. Ili Amadeus Band. Ili Azra i Bijelo Dugme. I grupa Cod. We're all in it for money.

Pozdrav,

Vasa

U mojoj terminologiji andergraund je mnogo u?i pojam od popa, tj. jedan njegov mali i nipo?to preterano značajan deo. Mo?da neko andergraund defini?e kao umetničku alternativu mejnstrimu, ovde ja ne mislim na to. D?oni je govorio da je npr. Brena po tira?ima vrh, a po svemu ostalom andergraund.

awacs 28-10-2013 08:58 PM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 351806)
D?oni je govorio da je npr. Brena po tira?ima vrh, a po svemu ostalom andergraund.

Tako ne?to bih očekivao da čujem i od Antonija Pu?ića, ali takve izjave nisu ni?ta drugo do wannabeoscarwilde dosetke.

Pozdrav,

Vasa

Znak 28-10-2013 09:34 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 351808)
Tako ne?to bih očekivao da čujem i od Antonija Pu?ića, ali takve izjave nisu ni?ta drugo do wannabeoscarwilde dosetke.

Mislim da u D?onijevoj izjavi nije to u pitanju već upravo: underground = dno, suprotno od vrhunskog.

DaBear 28-10-2013 10:52 PM

Ljudi , narode !!!??
Da li vi primecujete da dugo nije bilo nekih diskusija na Rumskom...meni ovo bas dobra diskusija..puno razlicitih pogleda na stvar. TAKO TREBA !!
Sta je najvaznije - oglasilo se puno ljudi koji se ne javljaju bas tako cesto !!
Do jaja !

Ne vidim nista lose u tome...nije veliko pljuvanje, samo puno razlicitih stavova...paucina po forumu se pokidala...nesto se desava..
Zar ne???

A imamo i jos jednu diskusiju koja lepo ide...sve za pohvalu...

Samo opusteno i sve ce da bude OK..bez ljudi forum ne radi...

LACKY 28-10-2013 10:59 PM

Sta bre ti meni tu da diskutujes! Idi kuci pa pravi samoinicijativu.

alavuk 29-10-2013 08:49 AM

laki , pali makinu pokupi par ljudi i cekam vas na cevape u destan ovde u skoplju ;)

All times are GMT +1. The time now is 06:55 AM.