![]() |
Re: itb vs digital mixer
Quote:
Poređenje između Jamesa Taylora na Oxfordu i bilo koga drugog ITB je kao poređenje Politike od 7. novembra 1984. i Blica od juče. Jedino ?to im je zajedničko je da se i dalje ?tampaju na hartiji i da sadr?e slova i ilustracije. Hartija je danas čak i bolja, font je čitkiji, samo fale novinari i lektori... Pozdrav, Vasa |
Quote:
Znaci - ima da stavim kao potpis :) |
ovo nije vise pro audio forum....
nego kao neki pc geek forum na kojemu se najmanje prica o "bitnome" a najvise o software-ima i kompjuterskom hardware-u i videoigricama.... kako cu spojit gitaru i mikrofon u pc? kako cu spojit pc na woofer? zuji mi u zvucnicima,windows 7 vs windows 7 kako cu dobit da mi pjesma ima full bassa? |
Quote:
Ja radim na racunaru. Prodali smo yamahu o2v96 jer je nisam mogao lepo i komotno upotrebiti. Imam Tascam DM2700 i nesto nisam presrecan kako zvuci. Mackie trune na tavanu, jer je prevazidjen. Ako je tebi bolje da radis na digitalcu - niko ti ne brani da izneses svoje konkretne zakljucke i zapazanja - ne ovako da trolujes besciljno i proveravas ovde znanje... Hoces da das neku smislenu "pro" temu ? Izvoli. U protivnom - znas sta ti sledi. Ovo je sekcija computer hardware, naravno da se prica o racunarima... |
Quote:
|
Quote:
konverzija je bila samo na yamahi pri usnimavanju ,a iz yamahe je isao digitalni multi out u digitalni snimac iz kojeg se opet digitali signal slao u neve pa iz neve-a opet digitalno u 2 track DAT snimac... naravno da nema sanse da tako zazvuci... tu se slazem... ali taj sam album dao kao primjer kvalitete i kalibra produkcije koja nije i nemoze "jos" bit postignuta itb.... |
Quote:
Mene iskreno, ovakve rasprave (kao i na Gearslutzu..) smaraju...nekakvo isterivanje nekog (kao) znanja...bespotrebno. Sve se toliko brzo desava i menja..bitno je samo da se radi neka muzika. Ja sve ljude koje znam, nikad nisam video da "bituju"..ovo ono...prica se o muzici, produkciji, a ne o nulama i jedinicama... eto... |
All times are GMT +1. The time now is 08:05 PM. |