Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   HIT - Hvala ti suboto uveče (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44192)

Znak 08-06-2013 07:27 PM

Re: HIT - Hvala ti suboto uveče

Quote:

Originally Posted by Dule A (Post 347094)
nema na cemu ljudi... milo mi je ako ovo nekome koristi...

Meni zaista korsiti. Dobar znak i dalje snima u sopstvenoj režiji i svaki insajderski podatak iz mejnstrim produkcije nam je zlata vredan. Dao si nam gomilu korisnih informacija, a i sam način izlaganja tih informacija je dobar pokazatelj da je sistematičnost i posvećenost svemu što radiš, makar to bila i forumska diskusija, prvi uslov za uspeh.

Quote:

Originally Posted by Dule A (Post 347089)
bass gitara na celoj ploči, moj omiljeni svirač, Dragan Ivanović...

Na početku ovog topika na moje gunđanje povodom žanrovskog usmerenja ove muzike Dušan (ProkDu) je dao link na temu o grupi Mangus. Onda nađoh i album grupe Texas Flood - zajednički sadržalac: Dragan Ivanović. Kad, ne lezi vraže, evo ga i ovde. Čovek je sveprisutan!

Dule A 08-06-2013 10:48 PM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 347098)
Na početku ovog topika na moje gunđanje povodom ?anrovskog usmerenja ove muzike Du?an (ProkDu) je dao link na temu o grupi Mangus. Onda nađoh i album grupe Texas Flood - zajednički sadr?alac: Dragan Ivanović. Kad, ne lezi vra?e, evo ga i ovde. Čovek je sveprisutan!

a u dotičnom klipu moja glavud?a to jest teme smeta u noći :))
staaari sam mangusfan :)

Znak 08-06-2013 11:12 PM

Quote:

Originally Posted by Dule A (Post 347102)

Eh, lud provod. U Loznici smo malo deficitarni sa takvim svirkama. D?enan mnogo če?će dolazi.

ProkDu 09-06-2013 02:32 AM

Quote:

Originally Posted by Dule A (Post 347102)

Moj odgovor @Znak-u, na ?anrovski totalno suprotnu stranu. Eto nisam znao da je DragAn svirao bass na D?enanovom albumu, poklopilo se, a na tom snimku tek naknadno videh producenta sledećeg albuma Mangusa :) ... i neki novi marke(Birdland)thing na Pinku :)

Znak 09-06-2013 11:43 AM

Quote:

Originally Posted by ProkDu (Post 347112)
na tom snimku tek naknadno videh producenta sledećeg albuma Mangusa :)

Gde si to video?

Eto, ipak se u našoj muzičkoj kuhinji kuvaju razne zanimljive stvari, na odvojenim stranama, a opet nekako spojeno. Fuzija. Ali ko zna koliko će vremena proći dok se nekim slučajem ne spoje dve polovine kritične mase pa to preraste u nuklearnu fuziju i opet dođemo u tu famoznu 1974. i "Ne spavaj mala moja muzika dok svira".

Sad je još uvek sve sa "V" ekvilajzerom - ekstremi su izraženi, a sredine nema. Možda se nekad neko doseti i spoji Mangusa i Dženana (ili neku još žešću kombinaciju), pa napravi stvarno veliki booom...

ProkDu 10-06-2013 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by Znak (Post 347120)
Gde si to video?

"Video" sam, tj. povezao fusion bend sa producentom (Dule-tom A) koji se pojavljuje na snimku (Mangus u?ivo). Fusion band sa aktuelnim producentom koji radi odličan ''pop'' zvuk kroz razne ?anrove. ?ala, ali u svakoj ?ali pola zbilje!!! :)

All times are GMT +1. The time now is 02:33 AM.