Geronimo |
01-04-2013 01:28 AM |
Re: HI FI zvu?nici u ne tretiranoj prostoriji
Quote:
Originally Posted by Anthony
(Post 344576)
nije ba? da me se do?ivljava ali ok :D
na?ao sam Dynaudio BM6 pasivne za pristojan novac...sta mislite dali bi NAD 3020 amp ili AKAI am 35 amp bili u redu za nahranit ih ? dali netko ima iskustva sa tim poja?alima? ako ima sa nekim drugim nek podijeli s nama...
|
Ja imam Dynaudio BM6a seriju aktivnih i strava su za rad sto se tice elektronske muzike. Ne vidim sta ti toliko smetaju te frekvencije ?! Uostalom pored ne tretirane sobe uvek mozes da stavis dobre slusalice i da proveris sound. Ujedno vremenom mozes i da naviknes na te slusalice i da tacno znas kako sta zvuci, mozda izuzev nekog sub bass-a i bas niskih stvari. Uostalom jedino ako izdajes za Armadu i neke druge velike label-e gde je produkcija jako bitna ovakve stvari su totalno zanemarljive. Ako budes odlucio da pravilno miksas materijal onda ces otici u neki veci studio i odraditi miks kako treba.
Ako mene pitas sa dobrim kompjuterom,dobrim softverima/instrumentima,dobrim idejama i produkcijskim znanjem mozes da budes mega DJ i da izdajes za koga hoces a da sve to radis u dnevnoj sobi, samo AKO ZNAS STA RADIS :D:D
Mozda bi bolje pitanje bilo koliko imas iskustva sa produkcijom i gde si sa time trenutno?
|