![]() |
I ja sam na 2.2.8
Sent from my GT-I9300 |
Re: Ponovo smo tu!
Quote:
|
Nije to skupo, samo je komplikovano za uraditi... Bekap baze, stopiranje foruma, skinovi koji vjerovatno nece raditi na novoj verziji i gomila nepredvidivih stvari koje se mogu desiti...
A trenutno smo u fazi probe hostinga, pa nije "vrijeme" za to da se nesto "cacka" ... |
aha e to je druga stvar, rekoh ako je do placanja i sl, imam paypal mogu zavrsiti to odmah ..
|
e da, forum stvarno neverovatno brzo radi .. rece mi Nikola da nije siguran kako ce raditi, ali ovo je zaista veoma brzo ..
|
Quote:
|
Jeste, zbog sigurnosnih razloga (imali smo exploit koji je najvjerovatnije prosao kroz portal)...
|
Proradio pm..sve radi super sada...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Moguce jednim djelom (i to vezano za broj botova). Ovaj drugi deo koji se tice dolje ispisanog clanstva (imena clanova) ima vjerovatno veze samo sa time da im je rumski nedostajao dok je bio down :) . Ili to, ili mozda cak i forum drugacije osvezava whosonline listu, pa poneko ostane duze "zapisan" u recordsima (sto u principu ne vjerujem da je, jer 1. nista nije dirano, 2. malo sam "zagledao" statistiku koju vbulletin pravi, i ona definitivno za dnevne posjete nije nista ni veca ni manja od prosjeka koji smo do sada pravili).
|
All times are GMT +1. The time now is 05:19 AM. |