![]() |
Re: 32bit ili 64 bit?
Quote:
|
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Quote:
|
Quote:
|
Nemam pojma zbog čega gledati stvari samo crno belo kad postoji cela paleta između..evo npr. ja koristim i jedan i drugi soft i mislim da svaki ima prednosti i mane a bezveze je biti isključiv pa reći "There can be only one"...
btw.u Cubase se može rutirati jedan kanal u drugi (ne znam tačno ali recimo 3 klika),ako je reč o rutiranju nekog audio kanala,vir.instrumenta ili grupe u novi audio kanal |
Re: Reaper vs. Cubase
da stvarno, ne znam zasto se raspravljate kad je poznato da je Fast Tracker najbolji bio i ostao!
|
!
|
Ja definitivno vadim atari iz paucine i pro 24+... samo da nadjem dongle...:confused:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Postoje neki "korisnici" Cubase-a koji se nenapadnuti brane onom silinom kako to obično rade vlasnici VW vozila, velika je sličnost. Dovoljno je da neko pomene neki drugi brand i bez direktnog poređenja, oni već upadaju u vatru i od svega prave svađu i raspravu, a nakon nekog vremena se postave kao pravednici i pitaju za?to im drugi nameću svađu. Ima ona čuvena:"Kad ?vabo napravi..." :wink: |
Ocigledno ne primecujes da upravo ti nastupas sa takvim stavom, secam se kada si bio u istom raspolozenju kada se davno pricalo o PT :wink:
Koliko primecujem na forumu su se vec neko vreme potpuno smirile strasti po pitanju DAW1 vs DAW2 i da su ljudi shvatili da je ne vazno u cemu radis dokle god umes i znas da radis i da podjednako u svemu mozes da napravis profi i komercijalan prozivod. Zato mi nisu jasni takvi komentari i ostrascenost. Svaki DAW ima svoj + i - i manite se vise praznih prica, ajd da se radi nesto korisno :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:16 AM. |